ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022

"Ενωτική Κίνηση Επιδαύρου - Δήμος Για Όλους": Στρατευτείτε μαζί μας σε μια πορεία δημιουργίας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:02:00 π.μ. | |
Θανάσης Γαλάνης
Τρία χρόνια μετά …από τις δημοτικές εκλογές του 2019.
Ένα χρόνο προ …των δημοτικών εκλογών του 2023.

Κομβικό σημείο για να γίνει ο απολογισμός πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής για το 2021 και όχι μόνο (!). Όλα καλώς καμωμένα!!! Δείτε την σχετική συνεδρίαση της 23/9/2022 παρακάτω:

Κομβικό σημείο για να γίνει και ο απολογισμός της παράταξής μας.
Διότι, για να σχεδιάσουμε σωστά τα επόμενα βήματά μας πρέπει να αξιολογήσουμε τα πεπραγμένα μας.

Εμείς επιλέγουμε την 8η Οκτωβρίου 2022 για τον δικό μας απολογισμό. Ακριβώς ένα χρόνο προ της ημέρας που οι συνδημότες μας θα κληθούν να αποφασίσουν για την ανάθεση της διοίκησης του Δήμου για την επόμενη 5ετία.

Απευθυνόμαστε λοιπόν στις συνδημότισσες και στους συνδημότες μας και σας λέμε ότι, ως παράταξη είμαστε υπερήφανοι για τον τρόπο με τον οποίο διαχειριστήκαμε την εντολή σας να είμαστε η τρίτη-πλην όμως ρυθμιστική δύναμη μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο την τρέχουσα δημοτική περίοδο!!!

Διότι

- Στηρίξαμε κάθε πρόταση και ενέργεια της πλειοψηφίας, η οποία ήταν προς όφελος του Δήμου και της βελτίωσης της ποιότητας ζωής των πολιτών του.

- Σταθήκαμε σθεναρά απέναντι από κάθε πρόταση και ενέργεια της πλειοψηφίας, η οποία έθετε σε κίνδυνο τα συμφέροντα του Δήμου είτε άμεσα είτε μακροπρόθεσμα.

- Ασκήσαμε δημόσια αυστηρή κριτική στην πλειοψηφία για την αλαζονική της συμπεριφορά στο Δημοτικό Συμβούλιο και όχι μόνο.

- Υπήρξαμε ιδιαίτερα αυστηροί στα οικονομικά θέματα, καταγγέλλοντας την αδυναμία-αδιαφορία της πλειοψηφίας να φροντίσει για την είσπραξη των εσόδων με αποτέλεσμα να αυξάνονται χρόνο με το χρόνο τα ανείσπρακτα παρελθόντων οικονομικών ετών.

- Κατακρίναμε και καταγγείλαμε δημόσια με θάρρος, επικίνδυνες για τον δημοτικό βίο συμπεριφορές συναδέλφων, οι οποίοι, προς εξυπηρέτηση προσωπικών φιλοδοξιών και κρυφών συμφωνιών, διέλυσαν με τις ενέργειές τους την δεύτερη σε δύναμη δημοτική παράταξη, ανατρέποντας τις ισορροπίες που εσείς επιβάλλατε με την ψήφο σας, καθιστώντας τον σημερινό Δήμαρχο πανίσχυρο-άρα ανεξέλεγκτο, παρά το γεγονός ότι η παράταξή του αριθμεί 10 στους 21 Δημοτικούς Συμβούλους.

- Με δική μας πρόταση και επιμονή μεταδίδονται ζωντανά διαδικτυακά οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου ώστε όλοι οι πολίτες να έχουν τη δυνατότητα άμεσης ενημέρωσης.

Συνδημότισσες και Συνδημότες

Όπως φάνηκε και στον πρόσφατο απολογισμό πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής, η διοίκηση και αυτήν την δημοτική περίοδο περιορίστηκε στην απλή διαχείριση των κρατικών επιχορηγήσεων, με δυσδιάκριτο κάποιες φορές το όριο της νομιμότητας. Ό,τι έκανε δηλαδή και η προηγούμενη Δημοτική Αρχή η οποία κρίθηκε αυστηρά και από «παράδειγμα προς αποφυγήν» όπως έλεγαν προεκλογικά μετατράπηκε στην πράξη σε «παράδειγμα προς μίμηση».

Μια διαχείριση που για μας συνέβαλε στην μείωση του πληθυσμού του δήμου μας που στην προηγούμενη απογραφική δεκαετία (2011-2021) μειώθηκε κατά 1000 κατοίκους +/-.

Με τέτοιους ρυθμούς και τρόπο λειτουργίας, στο τέλος της επομένης 10ετιας που διανύουμε (2021-2031) κινδυνεύει να χαθεί και η αυτοτέλειά μας ως Δήμος Επιδαύρου.

Συνδημότισσες και Συνδημότες

Κάθε φορά που προέκυπτε ένα σοβαρό θέμα, σας ενημερώσαμε μέσω δελτίων τύπου, με θάρρος και υπευθυνότητα.

Από εμάς, τίποτε κρυφό !!!

Από εμάς, καμία μυστική συμφωνία !!!

Από εμάς, καμία συναλλαγή πολιτική ή οικονομική σε βάρος του Δήμου και των πολιτών !!!

Ακριβώς ένα χρόνο λοιπόν, προ των επόμενων δημοτικών εκλογών, στεκόμαστε με καθαρή συνείδηση απέναντί σας και επειδή η ανάπτυξη και η εξωστρέφεια θέλει σκληρή διοίκηση και όχι απλή διαχείριση με άρτους και θεάματα όσο χρηστή και να είναι.

Σας κοιτάμε στα μάτια και σας καλούμε να στρατευτείτε μαζί μας σε μια πορεία δημιουργίας με διεύρυνση και κατάρτιση ενός ψηφοδελτίου νέων ανθρώπων, με νέες ιδέες, που με έμπειρους μπροστάρηδες μπορούν να δημιουργήσουν πόλους ανάπτυξης για τον τόπο μας.
Πόλους ανάπτυξης για ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

Με Δυναμισμό – Ιδέες – Προσφορά – Εμπειρίες - Σκληρή Δουλειά και Χρηστή Διοίκηση !!! Και έτσι μπορούμε από τρεις να γίνουμε δεκατρείς + !!!

Λυγουριό 08 Οκτωβρίου 2022

Για την δημοτική μας παράταξη

Ο επικεφαλής
Αθανάσιος Χρ. Γαλάνης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ