ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022

Δήμος Βόρειας Κυνουρίας: Διακήρυξη του έργου «Ανάπλαση πλατείας Αγίου Ανδρέα»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:44:00 μ.μ. |
Δήμος Βόρειας Κυνουρίας
Με μια ακόμη διακήρυξη συνεχίζει ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας που αφορά το έργο με τίτλο «Ανάπλαση πλατείας Αγίου Ανδρέα» προϋπολογισμού 359.600,00€. Η πίστωση προέρχεται από το πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2014 – 2020» προσέγγιση «CLLDLEADER» με συγχρηματοδότηση από το Ε.Γ.Τ.Α.Α.

Οι προσφορές υποβάλλονται από τους ενδιαφερομένους ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ΕΣΗΔΗΣ, και ως καταληκτική ημερομηνία ορίζεται η 1η Νοεμβρίου 2022, ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00.

Το έργο αφορά σε επεμβάσεις για τη διαμόρφωση του υπαίθριου χώρου της πλατείας Αγίου Ανδρέα έκτασης 969,33 τ.μ. Η πλατεία περιβάλλεται από δημοτικές οδούς, στα μέτωπα των οποίων αναπτύσσονται, κατά κύριο λόγο αναψυκτήρια και εστιατόρια. Με την επέμβαση η νέα πλακοστρωμένη πλατεία θα αποδίδει μια θερμή και φιλική ατμόσφαιρα. Γίνεται ένας χώρος έλξης, προσφιλής, δοσμένος στους επισκέπτες για πολλαπλές δυνατότητες χρήσης όπως εκδηλώσεις, μικρές συναυλίες, αλλά και σημείο συνάντησης αναψυχής και ανάπαυσης των μονίμων κατοίκων αλλά και των τουριστών την περιοχής.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης δήλωσε σχετικά: «Πρόκειται για ένα έργο που θα αναβαθμίσει συνολικά την εικόνα της Κοινότητας Αγίου Ανδρέα. Η πλατεία σε κάθε Κοινότητα αποτελεί σημείο αναφοράς. Κύριο μέλημά μας είναι να δημιουργούμε καλαίσθητους χώρους όπου όλοι θα έχουν πρόσβαση και θα απολαμβάνουν ευχάριστες στιγμές. Επίκεντρο όλων των παρεμβάσεων μας είναι να βελτιώνουμε τις συνθήκες διαβίωσης των πολιτών μας».

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ