ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022

Κρεοπωλείο "Κόσσυβας": Εγκαίνια για το νέο κατάστημα στο Ναύπλιο με δώρα και εκπλήξεις

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:26:00 μ.μ. | | |
Η Κρεατεμπορική Κόσσυβα Α.Ε. εγκαινιάζει την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου στις 17:30 το νέο της κατάστημα στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 12 στο Ναύπλιο.

Οι προτιμήσειs σας και οι υψηλέs απαιτήσεις σας είναι για εμάς η κινητήριος δύναμη για να σας παρέχουμε τα καλύτερα προϊόντα.
Στο πιο όμορφο περιβάλλον με χαρακτηριστικό design, το Κρεοπωλείο «Κόσσυβα» αποτελεί μια νέα εκδοχή Boutigue προτάσεων σε είδη κρέατος.
Πρόκειται για ένα κατάστημα υψηλών προδιαγραφών με άμεση προτεραιότητα τον πελάτη που μαs προτείνει εκλεκτά  κρέατα άριστηs ποιότηταs για κάθε απαιτητικό ουρανίσκο.
Ο συνδυασμός εκλεκτών κρεάτων από πιστοποιημένουs παραγωγούs και άμεσης οικονομίαs δημιουργεί την απόλυτη σχέση ποιότηταs - τιμής και κάνει το Κρεοπωλείο «Κόσσυβα» να αποτελεί την καλύτερη επιλογή για τις αγορές σας, πάντα με μια καθημερινή προσφορά - έκπληξη σε κάποια από τα προϊόντα μας.
Όλα τα παρασκευάσματα ετοιμάζονται καθημερινά στις εγκαταστάσεις μας σύμφωνα με την κοινοτική και εθνική νομοθεσία. Εφαρμόζεται σύστημα διασφάλισης ποιότηταs HACCP και πιστοποίησηs 1SO για την παραγωγή ασφαλέστερων προϊόντων υψηλής ποιότηταs. 

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ