ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022

Στην βουλή από τον Κυριάκο Βελόπουλο τα ζητήματα λειτουργίας του Νοσοκομείου Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:48:00 μ.μ. | | |
Κυριάκος Βελόπουλος
Συμφωνα με ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Ναυπλίου, ανεδείχθησαν προβλήματα σημαντικά λειτουργίας της Νοσηλευτικής Μονάδας Ναυπλίου. 

Αυτά επικεντρώνονται καταρχάς στο παιδιατρικό τμήμα, καθώς παραμένει ένας μόνο παιδίατρος για όλη την Περιφέρεια και παρόλο που δρομολογήθηκαν προσλήψεις, σε αυτές δεν περιλαμβάνονται καμία θέση παιδιάτρου για το Ναύπλιο. 

Επιπρόσθετα, αναμένονται στο εν λόγω Νοσοκομείο παραιτήσεις ιατρών βασικών ειδικοτήτων και νευραλγικών τμημάτων. Συνεπώς, τίθεται ζήτημα περαιτέρω υποστελέχωσης του, δεδομένου ότι μεγάλος αριθμός επικουρικών εργαζομένων έχει μετακινηθεί σε άλλα νοσοκομεία. 

Τέλος, ως μείζον ζήτημα δύναται να θεωρείται η αβεβαιότητα των επικουρικά εργαζομένων με συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου, οι οποίες λήγουν στα τέλη του 2022.

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω,

Ερωτάται ο κ. Υπουργός:

Προτίθεστε να μας ενημερώσετε πώς θα διαχειριστείτε τα αναδειχθέντα ζητήματα του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Ναυπλίου και ποιες λύσεις επ΄ αυτών διατίθεστε να δρομολογήσετε, προκειμένου εύρυθμα να λειτουργήσει το Νοσοκομείο Ναυπλίου;

Ο ερωτών Βουλευτής ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ