ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022

Έπαινος για έργο ζωγραφικής από την UNESCO στη μαθήτρια Δήμητρα Λουκά από το Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:24:00 μ.μ. | | |
UNESCO
Ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και η Διεθνής Ομοσπονδία INTERNATIONAL ACTION ART συνδιοργάνωσαν εσπερίδα αφιερωμένη στον καρκίνο του μαστού, του συχνότερου γυναικείου καρκίνου σε παγκόσμια κλίμακα.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 6.30μ.μ. στον πολυχώρο πολιτισμού εκπαίδευσης και αλληλεγγύης «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» στην οδό Μυκάλης 51, στον Πειραιά, στον 5ο όροφο με θέμα:«Εμείς … Επιλέγουμε την ΖΩΗ !».
Η εκδήλωση πλαισιώθηκε με έκθεση ζωγραφικής όπου φιλοξενήθηκε έργο της μαθήτριας της Β΄ Λυκείου Δήμητρας Λουκά από το Ναύπλιο και για το οποίο απέσπασε αναμνηστικό έπαινο που παρέλαβε η μητέρα της Ιωάννα Ιωαννίδη.
Ο άμεσος στόχος της εκδήλωσης ήταν η ενημέρωση, η αφύπνιση αλλά και η καθοδηγητική εστίαση σε ότι αφορά τόσο την πρόληψη όσο και την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού.
Η δράση ήταν μια πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Ψυχικής Υγείας και της Διεύθυνσης Ισότητας των Φύλων του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων. 

Εκλεκτοί επιστήμονες πλαισιώσαν την εσπερίδα, όπως ο ογκολόγος ιατρός κύριος Μιχάλης Νικολάου, η  διακεκριμένη χειρούργος οδοντίατρος Μαρία Αγραπίδου, η κυρία Αναστασία Σαραντίδου – owner manager στον Νο1 Web Radio for Disabled AμεΑ, η κυρία Μαρία Κορινθίου – ηθοποιός, συγγραφέας και δημιουργός της «Maria Korinthiou Collection», η εξαίσια μελωδός Ελένη Πέτα που ταξίδεψε τους καλεσμένους με την αγγελική φωνή της και συνοδεία πιάνου την Χλόη Αμαράντου και την κυρία Τσακογιάννη Γωγώ - συγγραφέα.
Η εκδήλωση πλαισιώθηκε με την παρουσίαση του περιοδικού Δευκαλίων και χορευτικές αισιόδοξες νότες από το χορευτικό συγκρότημα «Στα χρώματα της παράδοσης».

Η προάσπιση της Υγείας είναι δείγμα πολιτισμού. Η πρόληψη δεν είναι μια τετριμμένη διαδικασία, η πρόληψη είναι ΖΩΗ! Στον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και στην Διεθνή Ομοσπονδία INTERNATIONAL ACTION ART στις 19 Οκτωβρίου 2022 τιμούμε το πολυτιμότερο αγαθό, την ΥΓΕΙΑ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ