ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022

Τι ανέφερε ο Βουλευτής Αργολίδας Γ. Ανδριανός στη 10η Γιορτή Ελιάς και Ελαιολάδου στο Κρανίδι

Βουλευτής Αργολίδας Γ. Ανδριανός
Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός επισκέφθηκε τη 10η Γιορτή Ελιάς και Ελαιολάδου στο Κρανίδι.
Στον χαιρετισμό που απηύθυνε αναφέρθηκε στη σημασία του ανθρώπινου δυναμικού της Αργολίδας για την αξιοποίηση των τεράστιων δυνατοτήτων της γης και του τόπου, ιδιαίτερα μάλιστα στη δύσκολη τρέχουσα συγκυρία των αλλεπάλληλων εξωγενών κρίσεων που οδήγησαν σε αύξηση του κόστους στην ενέργεια, στα λιπάσματα και τα λοιπά εφόδια της παραγωγής, αλλά και σε ακρίβεια στα καταναλωτικά είδη.
Ο κ. Ανδριανός υπογράμμισε ότι σ’ αυτή τη συνθήκη η Κυβέρνηση στηρίζει τους παραγωγούς και κάθε πληττόμενη παραγωγική και ευρύτερα κοινωνική ομάδα εξαντλώντας κάθε δημοσιονομική δυνατότητα.
Ακόμη, ο κ. Ανδριανός τόνισε ότι στο Κρανίδι και ευρύτερα στην Αργολίδα έγινε φέτος μια μεγάλη προσπάθεια και στην τυποποίηση που σημαίνει προστιθέμενη αξία, η οποία και αναγνωρίστηκε από τα διεθνή βραβεία που έλαβαν τα ποιοτικά αργολικά προϊόντα. Επεσήμανε επίσης ότι φέτος το ελαιόλαδο έχει ξεκινήσει με καλές τιμές για τους παραγωγούς, ένα αισιόδοξο σήμα παρά τις χαμηλές παραχθείσες ποσότητες λόγω κυρίως των καιρικών συνθηκών.
Επίσης, αναφέρθηκε στο υπαρκτό πρόβλημα των εργατών γης και στις δράσεις που έχουν αναληφθεί για την αντιμετώπισή του.
Τέλος, ο κ. Ανδριανός υπογράμμισε ότι σε ό,τι αφορά το μεγάλο έργο πνοής του Αναβάλου και ιδίως την επέκταση του δικτύου προς Ερμιονίδα ύψους 68.450.000, σύμφωνα και με τις διαβεβαιώσεις του αρμόδιου Γενικού Γραμματέα κ. Παπαγιαννίδη, οι διαδικασίες για τη δημοπράτηση του βρίσκονται στην τελική τους φάση και τόνισε ότι δεν θα σταματήσει τις προσπάθειες μέχρι αυτό το έργο ζωής να γίνει πράξη για τον τόπο μας.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ