ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022

Ολοκληρώθηκε με την συμμετοχή 25 χορωδιακών συνόλων το 8ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Ναύπλιο - Artiva (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:16:00 π.μ. | |
Χορωδία μικρών παιδιών
Με τις απονομές του διαγωνιστικού μέρους συνεχίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής 13 Νοεμβρίου και με την εμφάνιση 7 ακόμα χορωδιών ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το απόγευμα της Κυριακής το 8ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Ναύπλιο - Artiva, που διοργάνωσαν ο Δήμος Ναυπλιέων, ο ΔΟΠΠΑΤ και η Artiva, από τις 11 έως και τις 13 Νοεμβρίου στο βουλευτικό Ναυπλίου.
Βραβεία απονεμήθηκαν μετά τα αποτελέσματα της κριτικής επιτροπής, από τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο στη Παιδική-Νεανική Χορωδία Ωδείου Αθηνά, τη Χορωδία Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, το Φωνητικό Σύνολο VOX FORTIS, το Φωνητικό Σύνολο ΑΡΜΟΝΙΑ και τη Μεικτή χορωδία ΕΠΤΑΧΟΡΔΗ ΛΥΡΑ.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Κατηγορία παιδικές- νεανικές χορωδίες
Παιδική - Νεανική Χορωδία ΩΔΕΊΟΥ ΑΘΗΝΑ
Βαθμολογία 84,1
Αργυρό μετάλλιο

Κατηγορία Χορωδίες Δωματίου
Φωνητικό Σύνολο VOX FORTIS
Βαθμολογία 87,3
Αργυρό μετάλλιο

Φωνητικό σύνολο ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΑ
Χάλκινο μετάλλιο
Βαθμολογία 71,5

Χορωδία Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
Χάλκινο μετάλλιο
Βαθμολογία 71,5

Κατηγορία μεικτές χορωδίες
Μεικτή Χορωδία ΕΠΤΑΧΟΡΔΗ ΛΥΡΑ Αγίου Ευθυμίου Κερατσινίου
Βαθμολογία 88,7
Αργυρό μετάλλιο - ανώτερη βαθμολογία διαγωνιστικού προγράμματος.
Την Κυριακή τελευταία ημέρα του φεστιβάλ εμφανίστηκαν, η Παιδική Χορωδία Ελληνοαγγλικής Αγωγής, η Χορωδία Ευρωπαϊκής Μουσικής Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας, η Νεανική Χορωδία Σύγχρονου Κορινθιακού Ωδείου - Παιδική χορωδία Δήμου Νεμέας, η Χορωδία Ενηλίκων Σχολής Μωραΐτη, το Χορωδιακό εργαστήρι ΙΑΜΒΟΣ, η Χορωδία Γονέων και Φίλων ΧΑΝ ΝΙΚΑΙΑΣ και η Γυναικεία Χορωδία LA VITA Τρίπολης
Στην φετινή διοργάνωση πήραν μέρος πάνω από 25 χορωδιακά σύνολα από την Ελλάδα και την Κύπρο με διαγωνιστικό ή ελεύθερο πρόγραμμα.
Τις τέσσερις ημέρες του φεστιβάλ, βρέθηκαν στο Ναύπλιο περισσότεροι από εξακόσιοι χορωδοί και πάνω από χίλιοι επισκέπτες που απολαμβάνουν τη μεγάλη γιορτή του χορωδιακού τραγουδιού !
Το φεστιβάλ τίμησαν με την παρουσία τους γνωστοί μαέστροι και προσωπικότητες από τον χώρο της μουσικής!
Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του φεστιβάλ ευχαρίστησε τους χορωδούς, τους μαέστρους και τους γονείς  που συνόδευσαν τα παιδιά τους και συμμετείχαν στο 8ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Ναύπλιο - Artiva και έδωσε ραντεβού το 2023 για την ένατη διοργάνωση.
Δείτε παρακάτω σε βίντεο την 4η μέρα του Φεστιβάλ με τις απονομές των νικητών και το πρόγραμμα των χορωδιών:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ