ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022

Με μεγάλη συμμετοχή η «2η Γιορτή Κολύμβησης Μικρών Κολυμβητών» από τους Ιπτάμενους Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:25:00 π.μ. | | |
Μικροί κολυμβητές
Με μεγάλη συμμετοχή μικρών αθλητών από όλη την Πελοπόννησο και απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αγώνες κολύμβησης με την επωνυμία «2η Γιορτή Κολύμβησης Μικρών Κολυμβητών» τους οποίους διοργάνωσε ο Αθλητικός Σύλλογος Αργολίδας ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022 στο Κλειστό Κολυμβητήριο Άργους.
Οι μικροί κολυμβητές και οι μικρές κολυμβήτριες 7 και 8 ετών συμμετείχαν σε ατομικά και ομαδικά αγωνίσματα κολύμβησης, διασκέδασαν, χάρηκαν το άθλημα που αγαπάνε, κέρδισαν δώρα και πήραν αναμνηστικά μετάλλια συμμετοχής ως επιβράβευση της προσπάθειας τους.

Οι αγώνες διοργανώθηκαν για 2η συνεχόμενη χρονιά από τους ΙΠΤΑΜΕΝΟΥΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ υπό την αιγίδα του Νομικού Προσώπου Κοινωνική Μέριμνα και Αθλητισμός του Δήμου Άργους Μυκηνών.
Στους αγώνες συμμετείχαν αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Κορίνθου, του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας, του Ναυταθλητικού Ομίλου Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων και του διοργανωτή συλλόγου Ιπτάμενοι Αργολίδας. Όλα τα σωματεία είναι μέλη της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος με ειδική αθλητική αναγνώριση στο άθλημα της κολύμβησης.

Team work makes the dream work!

Σε αυτό πιστεύουμε και οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τη δυνατή ομάδα που έχουμε γύρω μας και μας περιβάλει ώστε να κάνουμε όμορφα πράγματα στο χώρο της κολύμβησης, να προάγουμε τον πολιτισμό και τον αθλητισμό και να ανεβάζουμε την Αργολίδα ένα σκαλί πιο ψηλά στον πανελλήνιο χάρτη του υγρού στίβου.
Συγχαρητήρια σε όλους τους μικρούς αθλητές.

Ευχαριστούμε θερμά όλα τα σωματεία για την άψογη συνεργασία και για την παρουσία τους στους αγώνες.

Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Κοινωνική Μέριμνα και Αθλητισμός του Δήμου Άργους Μυκηνών κύριο Νίκο Δελή για την πολύτιμη βοήθεια του και την άψογη συνεργασία του σε όλα τα επίπεδα.
Ιδιαίτερα ευχαριστώ στον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου της ΚΕΔΑΜ του Δήμου Άργους Μυκηνών κύριο Σκούφη Τάκη για την στήριξη και την αρωγή του.

Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς – εθελοντές, τους αθλητές – εθελοντές και τους φίλους – εθελοντές των Ιπτάμενων Αργολίδας που συνέβαλαν στο να πραγματοποιηθούν με απόλυτη επιτυχία αυτοί οι αγώνες. Χωρίς όλους εσάς τους Ιπτάμενους δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα!
Θερμά ευχαριστώ στην αγαπημένη μας Ιπτάμενη Βάσια Κόλλια – Special Effects που με τις μοναδικές και υπέροχες μπαλονοδημιουργίες της ομόρφυνε το κολυμβητήριο και σκόρπισε χαρά σε όλα τα παιδιά.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας Καταστήματα Ανδρής, Squares Stores, ITEM και το Πρατήριο Άρτους – Καφέ Σταθμός για την εμπιστοσύνη και την βοήθεια τους.
Θερμά συγχαρητήρια και πολλά μπράβο στους προπονητές των Ιπτάμενων Αργολίδας για την άψογη προετοιμασία και οργάνωση των αγώνων.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Νοέμβριο του 2023 στην 3η Γιορτή Κολύμβησης Μικρών Κολυμβητών!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ