ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022

Το 3ο Δημοτικό Σχολείο Άργους τίμησε την Παναγία την Κατακεκρυμμένη και γιόρτασε το πορτοκάλι

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:12:00 μ.μ. | | |
Μαθητές
Την Παρασκευή 18/11 και τη Δευτέρα 21/11 πραγματοποιήθηκε στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Άργους διήμερο εκδηλώσεων αφιερωμένο στην Παναγία την Κατακεκρυμμένη ή Πορτοκαλούσα και στο πορτοκάλι, το χαρακτηριστικό αγροτικό προϊόν της περιοχής μας.
Την Παρασκευή μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί μετέφεραν την εικόνα της Παναγίας Προστάτιδας της μαθητιώσας νεολαίας, η οποία εικονογραφήθηκε το 2018 από τους πατέρες Ιωσήφ και Μακάριο με πρωτοβουλία του συλλόγου γονέων, στην ιερά μονή όπου και εκκλησιάστηκαν. Μετά τον εκκλησιασμό έγινε στον περίβολο της Μονής αναβίωση εθίμων για τον εορτασμό των Εισοδίων της Θεοτόκου.
Τη Δευτέρα στο προαύλιο του σχολείου πραγματοποιήθηκαν εικαστικές και αθλητικές δράσεις με τίτλο "παίζουμε και δημιουργούμε με το πορτοκάλι" οι οποίες περιλάμβαναν παιχνίδια και εικαστικές δημιουργίες από τα παιδιά. 
Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς που πρόσφεραν τους άρτους και τα πορτοκάλια, τις μαμάδες και τις δασκάλες για τα κεράσματα και το φυσικό χυμό πορτοκαλιού που ετοίμασαν για όλους.
Στα μάτια μας ξετυλίχτηκαν όμορφες εικόνες χαράς μέσα από το παιχνίδι και τις δημιουργίες των παιδιών, και συντελέστηκε βιωματική μάθηση μέσα από τις δράσεις που σχεδιάστηκαν και υλοποιήθηκαν με πολύ κόπο και δουλειά. 
Είμαστε ευγνώμονες σε όσους βοήθησαν και ευχόμαστε η Κατακεκρυμμένη να σκέπει όλους με τη Χάρη της.

Παναγιώτης Μουσταϊρας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ