ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

Η Μαρίνα Πίκου από την Αργολίδα ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας στα 40ά γενέθλια του ΟΑΚΑ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:16:00 μ.μ. | | | |
Μαρίνα Πίκου
Με μια λαμπρότατη δίωρη εκδήλωση εορτάστηκαν στο ΟΑΚΑ τα 40ά γενέθλια του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών «Σπύρος Λούης»!
Με την πρωταθλήτρια ακοντισμού Άννα Βερούλη

Παρουσία του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, του Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργου Αμυρά, των πρώην Υφυπουργών Αθλητισμού Φάνης Πάλλη Πετραλιά, Γιώργου Λιάνη, Ανδρέα Φούρα, Γιάννη Ανδριανού, του προέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρου Καπράλου, του προέδρου της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, Γιώργου Καπελάκη, Ολυμπιονικών και Πρωταθλητών μας, προέδρων αθλητικών Ομοσπονδιών, δημάρχων και στελεχών της αθλητικής οικογένειας, αναφέρθηκε η μακρόχρονη ιστορία του ΟΑΚΑ, οι ενέργειες που έχουν γίνει και κυρίως εκείνες που έχουν δρομολογηθεί, συνολικής αξίας 90 εκατ. ευρώ, για την ολιστική αναβάθμιση των εγκαταστάσεων και τη μετατροπή του Ολυμπιακού Συγκροτήματος σε Ολυμπιακό Πάρκο της Αθήνας.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύθηκαν προσωπικότητες που συνέδεσαν την αθλητική τους καριέρα με τις εγκαταστάσεις της Καλογρέζας, παρουσιάστηκε το νέο του λογότυπο, ενώ ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη παρουσίασε τους στόχους για την «επόμενη ημέρα» του.
Την Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας (ΕΟΤ) εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος κ. Αναστάσιος Χρυσανθόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας κ. Αθανάσιος Ρέρρας και η Έφορος της ΕΟΤ κ. Μαρίνα Πίκου.

Η πατριώτισσα μας Μαρίνα, αθλήτρια, προπονήτρια τοξοβολίας και μέλος του ΔΣ της ΕΟΤ είχε την χαρά και την τιμή να βρεθεί ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα της Ελληνικής αθλητικής οικογένειας, να συνομιλήσει μαζί τους ανταλλάσσοντας ιδέες και απόψεις, να διαφημίσει και να προάγει την Αργολική γη με τον αθλητικό τουρισμό της.
Εδώ με τον κ. Σπύρο Καπράλο, Πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ολυμπιακής Επιτροπής, ο 13ος Έλληνας Αθάνατος της ΔΟΕ (από τις 26 Ιουνίου 2019) και διευθύνων σύμβουλος της ναυτιλιακής εταιρείας Star Bulk Carriers. Παντοτινό φίλο και υποστηρικτή της Ε.Ο. Τοξοβολίας.
Με τον θρύλο του μπάσκετ Παναγιώτη Γιαννάκη

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με δεξίωση και πλούσιο μπουφέ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ