ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

Την Κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο Μ. Βορίδης στις επετειακές εκδηλώσεις στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:28:00 π.μ. | |
υπουργός εσωτερικών
Ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες θα εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση στις επετειακές εκδηλώσεις στις 30 Νοεμβρίου για την απελευθέρωση του Παλαμηδίου και της πόλης του Ναυπλίου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου κορφώνονται οι επετειακές εκδηλώσεις που διοργανωνει ο Δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ για τα 200 χρόνια από την Απελευθέρωση του ΜΝαυπλίου με το εξης πρόγραμμα:

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022 

Ώρα 7.30: Χαρμόσυνες καμπανοκρουσίες στις εκκλησίες, με τη φροντίδα της Ιεράς Μητρόπολης Αργολίδος. 

Ώρα 8.00: Έπαρση της Σημαίας. 

Ώρα 9.30: Παραλαβή από το Δημαρχείο της πόλης και μεταφορά στο Φρούριο της Προσωπογραφίας του Πορθητή Στάικου Σταϊκόπουλου από Τιμητικό Άγημα, με τη συμμετοχή του Συλλόγου «Αρματωμένοι Μωραΐτες – Στάικος Σταϊκόπουλος» και της Δημοτικής Φιλαρμονικής. 

Ώρα 10.30: Επίσημη δοξολογία στον ιερό ναό του Αγίου Ανδρέα (εντός του φρουρίου του Παλαμηδίου), χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αργολίδος κ. κ. Νεκταρίου. Εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από τον κ. Μπουμπάρη Νικόλαο, Πρόεδρο του Συνδέσμου Φιλολόγων Αργολίδας. (Σε περίπτωση κακοκαιρίας η δοξολογία θα τελεστεί στον ιερό ναό του Αγίου Σπυρίδωνος). 

Ώρα 11.15: Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων (σύμφωνα με το πρωτόκολλο) στον Ανδριάντα του Πορθητή Στάικου Σταϊκόπουλου. 

Ώρα 12.00: Παρέλαση μαθητική, στρατιωτική, συλλόγων

 Ώρα 17.00: Υποστολή σημαίας της πόλης από Διμοιρία του ΚΕΜΧ 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ