ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022

Τον ΤΟΕΒ Ήρας - Κουρτακίου στην Αργολίδα επισκέφθηκαν φοιτητές του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθήνας (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 4:19:00 μ.μ. | | |
Μαθητές
Την Αργολίδα επισκέφθηκαν το διήμερο 9 & 10/11/2022 προπτυχιακοί φοιτητές με τους καθηγητές τους από το Εργαστήριο Γεωργικής Υδραυλικής .
Το πρόγραμμα τους περιελάμβανε εκπαιδευτικές επισκέψεις σε θερμοκήπια, ελαιοτριβεία, διάφορες καλλιέργειες και Τοπικούς Οργανισμούς Εγγείων Βελτιώσεων της περιοχής μας, ώστε οι αυριανοί γεωπόνοι να γνωρίσουν από κοντά όλη την παραγωγική διαδικασία, για να μπορούν αποφοιτώντας να την υποστηρίξουν πλέον με την επιστημονική τους γνώση.
Στην επίσκεψη τους στο Αντλιοστάσιο του ΤΟΕΒ Ήρας – Κουρτακίου, τους υποδέχθηκαν τα μέλη του ΔΣ και οι υδρονομείς, ο Πρόεδρος δε του ΔΣ κ. Πλατής Γεώργιος τους παρουσίασε την σύγχρονη αντίληψη λειτουργίας ΤΟΕΒ στην Ψηφιακή εποχή.
Απευθυνόμενος στους φοιτητές αναφέρθηκε στα της περιοχής ευθύνης του ΤΟΕΒ και την πλήρη εκμετάλλευση της ψηφιακής τεχνολογίας στην λειτουργία του συγκεκριμένου ΤΟΕΒ, ώστε εύκολα, άμεσα και μέσω κινητού ακόμα να ελέγχονται όλες οι λειτουργίες έως το χωράφι κυρίως προς όφελος καλλιεργητικό, οικονομικό, περιβαλλοντικό των μελών του.
Χαρακτηριστικές ιδιαιτερότητες στον συγκεκριμένο ΤΟΕΒ επίσης, πως οι ίδιοι οι αγρότες έχουν σημαντική οικονομική συμμετοχή στο κόστος κατασκευής του έργου άρδευσης και πως μόνο μετά την προαγορά κυβικών από τα μέλη του, μπορούν να ενεργοποιηθούν οι ηλεκτρονικές τους βάνες.  
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ