ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022

Γιάννης Γκιόλας: Αναγκαία η κρατική μέριμνα στην καλλιέργεια της ελιάς (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:15:00 π.μ. | | |
Γιάννης Γκιόλας
Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου η Ερμιονίδα «τίμησε» με τον τρόπο που αυτή γνωρίζει το πολύτιμο ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, το προϊόν που αποτελεί από τους πανάρχαιους χρόνους τον πλέον βασικό πυλώνα στη διατροφή των ανθρώπων.
Η ελιά, το δέντρο που δίνει τον καρπό της στους ανθρώπους που την καλλιεργούν, κυριαρχεί στην περιοχή της Ερμιονίδας και το Ελαιόλαδο που παράγεται έχει κατακτήσει με την ποιότητά του και τη γεύση του άπαντες.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας ήταν και φέτος στη Γιορτή του Ελαιολάδου που πραγματοποιήθηκε στο Κρανίδι και χαιρετίζοντας την εκδήλωση αναφέρθηκε στην σημασία του Ελαιολάδου για την περιοχή, απονέμοντας τα εύσημα στους κατοίκους για την αξεπέραστη ποιότητα του προϊόντος και την προσπάθειά τους για την προώθησή του.
Τόνισε βέβαια ότι πρέπει να υπάρξει κρατική μέριμνα για τη λύση του προβλήματος με την έλλειψη σε εργατικά χέρια από άλλες χώρες, οικονομική ενίσχυση στα λιπάσματα και τα αγροεφόδια ενώ φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο θέμα του νερού, λέγοντας ότι πρέπει οπωσδήποτε να ολοκληρωθεί το έργο του Αναβάλου προκειμένου να φτάσει στην περιοχή της Ερμιονίδας.

Δείτε τον χαιρετισμό του Γιάννη Γκιόλα στο βίντεο:

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ