ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022

Κατεβάζει φιλάθλους στην Αργολίδα ο Πανιώνιος για την αναμέτρηση με την Ερμιονίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:38:00 π.μ. | | | |
Κερκίδα
Μετά από συνεννόηση με την διοίκηση της Ένωσης Ερμιονίδας θα ανοίξει θύρα στο γήπεδο του Κρανιδίου για τις ανάγκες των φιλάθλων του Πανιωνίου για τον αγώνα της Κυριακής του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής. 

Η τιμή του εισιτηρίου θα ανέρχεται στα 10€ και η διάθεση τους θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή έξω από το γήπεδο.

Για την καλύτερη και ομαλή εξυπηρέτηση οι φίλαθλοι θα πρέπει βρίσκονται στο γήπεδο τουλάχιστον μια ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Πρεμιέρα κόντρα στον Ιστορικό Πανιώνιο για την ομάδα της Αργολίδας

Ο προπονητής της Ερμιονίδας, Μάρκος Στεφανίδης, εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και της ενάρξεως των επίσημων αγώνων για την ομάδα του κόντρα στον Πανιώνιο (13/11) έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η πρεμιέρα στο πρωτάθλημα με αντίπαλο τον ιστορικό Πανιώνιο είναι μια μεγάλη πρόκληση για την ομάδα μας. Περιμένουμε με ανυπομονησία το παιχνίδι της Κυριακής, όπως, άλλωστε, όλες οι ομάδες της κατηγορίας, μετά από τόσους μήνες χωρίς επίσημα ματς.

Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μας και στις δυνατότητές μας, έχουμε δουλέψει μεθοδικά και σκληρά για να είμαστε έτοιμοι στα επίσημα παιχνίδια.

Ο κόσμος μας πιστεύω ότι θα γεμίσει τις κερκίδες του γηπέδου Κρανιδίου. Έχουμε ανάγκη τους φιλάθλους μας στο νέο ξεκίνημά μας. Όπως είπα, έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μας και ελπίζω να αποζημιώσουμε τους φιλάθλους μας».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ