ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022

"Κοινότητα Γυναικών": Στόχος της επιτροπής ισότητας του Δήμου Άργους Μυκηνών να καθιερωθεί ως ετήσια δράση η διημερίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:22:00 μ.μ. | |
Σπυριδούλα Σπανού
Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν σήμερα Πέμπτη 17/11, η Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Άργους Μυκηνών με την συνιδρύτρια της Learning Seed Γεωργία Γρίβα εν όψει της διημερίδας που διοργανώνεται το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στην Αίθουσα Τέχνης & Πολιτισμού Μέγας Αλέξανδρος με θέμα την γυναικεία επιχειρηματικότητα.

Η Οργάνωση Εκπαίδευσης και Κοινωνίας των πολιτών "Learning Seed" συνδιοργανώνει με την Δημοτική Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Άργους - Μυκηνών την διήμερη εκδήλωση, Κοινότητα Γυναικών, για να τιμήσει τις γυναίκες του τόπου της που ασχολούνται με την Γυναικεία Ενδυνάμωση & Επιχειρηματικότητα και να δώσει το βήμα για εποικοδομητικό διάλογο ανάμεσα σε γυναίκες. 

 Κύριος στόχος είναι η εκδήλωση αυτή να καθιερωθεί ετήσια και να δημιουργηθεί ένας πανελλήνιος σύνδεσμος, όπου θα ανταλλάσσονται σκέψεις, προβληματισμοί και θέματα που ταλανίζουν την «σύγχρονη γυναίκα» μέσα στην κοινωνία.

Η Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας κ. Σπυριδούλα Σπανού αναφέρθηκε και σε μελλοντικές ενημερωτικές δράσεις που θα αφορούν στην καταπολέμηση της ενδοοικογενειακής βίας και της βίας κατά των γυναικών με την καθοδήγηση ψυχολόγων και κοινωνικών λειτουργών.

19 & 20 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 17:30 - 21:00

Αίθουσα Τέχνης & Πολιτισμού "Μέγας Αλέξανδρος", 'Αργος- Αγίου Κωνσταντίνου 29.
  
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ