ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022

Γ. Γκιόλας στην "Πελοπόννησος Expo": Αποκλεισμένες οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις από Ταμείο Ανάκαμψης- Τράπεζες - ΕΣΠΑ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:17:00 μ.μ. |
Γ. Γκιόλας
Στα εγκαίνια της Έκθεσης «Πελοπόννησος EXPO» που έγιναν χτες Τετάρτη 16 Νοεμβρίου παραβρέθηκε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας, ο οποίος και χαιρέτισε την εκδήλωση τονίζοντας την άρτια οργάνωση και δίνοντας τα συγχαρητήριά του στους υπεύθυνους διοργανωτές.

Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο Γιάννης Γκιόλας τόνισε τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζει κυρίως ο χώρος των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και τα τεράστια προβλήματα που έχουν συσσωρευθεί εξ αιτίας, όχι μόνο της οικονομικής κρίσης ή του πολέμου, αλλά και από την ακολουθούμενη Κυβερνητική πολιτική, η οποία κυριολεκτικά στραγγαλίζει τον συγκεκριμένο κλάδο, απειλώντας πλέον καθαρά με «λουκέτα».
Απευθυνόμενος δε προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Σταϊκούρα, χρησιμοποιώντας τις φράσεις του Προέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, υπενθύμισε τον κίνδυνο να εξαντληθούν τα κεφάλαια του Ταμείου Ανάκαμψης προς τις πολύ μεγάλες επιχειρήσεις, οι οποίες άλλωστε είναι και οι εκλεκτοί της παρούσας κυβέρνησης, με αποτέλεσμα να μείνουν χωρίς ουσιαστική βοήθεια οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Το ίδιο σαν «αόρατες», ανύπαρκτες και έτσι μη επιδοτούμενες αντιμετωπίζει η Κυβέρνηση τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην διαχείριση των επιδοτήσεων από Ευρωπαϊκά κονδύλια (ΕΣΠΑ).
Τέλος τόνισε ότι το σύνολο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων έχει ουσιαστικά αποκλειστεί από τις απαραίτητες τραπεζικές δανειοδοτήσεις, αφού οι μικροεπιχειρηματίες δεν μπορούν ούτε έξω από τις Τράπεζες να περάσουν.

Δείτε ολόκληρο τον χαιρετισμό του Γιάννη Γκιόλα στο βίντεο:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ