ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022

Ευχαριστίες προς τον Πρόεδρο του Γηροκομείου Ναυπλίου, τους γιατρούς και νοσηλευτές του Νοσοκομείου Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:14:00 μ.μ. | |
Χρήστος Ζέρβας
Προς τον Πρόεδρο του του Οίκου Ευγηρίας Ίδρυμα Μαρία Ράδου, κ. Χρήστο Ζέρβα.

Ονομάζομαι Βασιλική Ασημακοπούλου και είμαι η αδερφή της Ευαγγελίας Ασημακοπούλου η οποία είναι εδώ και χρόνια τρόφιμος του Οίκου Ευγηρίας Ίδρυμα Μαρία Ράδου στο Ναύπλιο.

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας ευχαριστήσω εκ βάθους καρδίας για την προσοχή που επιδείξατε στο πρόσφατο πρόβλημα υγείας της αδερφής μου και για όλες τις ενέργειες που κάνατε. 

Εγώ κατοικώ στην Αθήνα και τα παιδιά της στην Αμερική, όλο το βάρος του καρδιολογικού προβλήματος που αντιμετώπισε έπεσε σε εσάς και στον ιατρό κύριο Κριτσέλη, σας είμαι βαθύτατα ευγνώμων για την φροντίδα που της προσφέρατε -και όχι μόνο τώρα αλλά και κάθε φορά που χρειάστηκε. 

Ευχαριστώ τους ιατρούς και νοσηλευτές στο νοσοκομείο του Άργους και ιδιαίτερα των κύριο Γεώργιο Μπίμπη για την ανιδιοτελή και αμέριστη βοήθεια του και την άψογη εκτέλεση του λειτουργήματός του. 

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά και τους ιατρούς και νοσηλευτές του Μπενάκειου Νοσοκομείου και ιδιαίτερα τον κύριο Απόστολο Χρήστου.

Με την συνδρομή σας καταφέρατε να μεταφερθεί η αδερφή μου στην Αθήνα στο Μπενάκειο Νοσοκομείο όπου και τοποθετήθηκε βηματοδότης, παρατείνοντας έτσι το προσδόκιμο ζωής της.

Σας ευχαριστώ εκ μέρους των παιδιών και των εγγονών της,

Με βαθύτατη υποχρέωση και εκτίμηση,
Βασιλική Ασημακοπούλου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ