ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022

Παρουσίαση στο Άργος δυο βιβλίων του Γιώργου Μουσταΐρα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:18:00 μ.μ. | |
Βιβλία
Η Κ.Ε.Δ.Α.Μ. και η Πολιτιστική Αργολική Πρόταση διοργανώνουν την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 07:00 μ.μ., παρουσίαση των βιβλίων «Ιστορίες στο περιθώριο της Ιστορίας» και «Σκόρπια φύλλα καρδιάς» (ποίηση), του Ιστορικού ερευνητή – Λογοτέχνη Γιώργου Ν. Μουσταΐρα, στην Αίθουσα Τέχνης & Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος» (Αγ. Κωνσταντίνου 29, Άργος).

Ανάμεσα στις «Ιστορίες στο περιθώριο της Ιστορίας», περιλαμβάνονται η ιστορία του Παγκόσμιου Πρωτοπαλαιστή Νίκου Ξιάρχου από το Μάζι Καριάς, του Αργείου πολέμαρχου Θωμά Μπούα, του Ναυπλιώτη πολέμαρχου Μερκούρη Μπούα – Σπάτα, ειδική αναφορά στην ιστορία του Παλαμηδιού και οι θρύλοι για τους κρυμμένους θησαυρούς των Χελιωτών ληστάρχων Λύγκων.

Θα μιλήσουν για το βιβλίο ο Κώστας Δανούσης, Ιστορικός ερευνητής και ο Γιώργος Γιαννούσης, Πρόεδρος της Αργολικής Αρχειακής Βιβλιοθήκης Ιστορίας & Πολιτισμού, Ιστορικός ερευνητής. Θα ακολουθήσει η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής «Σκόρπια φύλλα καρδιάς» από τον Δημήτρη Κ. Σχοινοχωρίτη, Ποιητή. Ποιήματα θα διαβάσει η Βασιλική Πιπέρου - Λάμπα, μέλος της Θεατρικής Ομάδας της Πολιτιστικής Αργολικής Πρότασης.

Το μουσικό σχήμα «Κάτι Παίζει» (Θεόφιλος Μετασίδης, Νίκος Πρίγκουρης & Γιώργος Μουσταΐρας), θα παρουσιάσει λαϊκά τραγούδια σε ποίηση Γιώργου Μουσταΐρα, μελοποιημένα από τον Θεόφιλο Μετασίδη και γνωστά ρεμπέτικα,

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ