ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022

Εκδρομή από τον Σύλλογο Αργείων "Ο Δαναός" σε Επικούριο Απόλλωνα, Ανδρίτσαινα και Αρχαία Ολυμπία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:11:00 π.μ. | | |
Σύλλογος Αργείων
 Συνεχίζοντας τη διακοπείσα λόγω πανδημίας ενότητα επισκέψεων μας σε ιστορικούς τόπους και μουσεία, ο Σύλλογος Αργείων "Ο ΔΑΝΑΟΣ"  προγραμματίζει και οργανώνει για την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022 , ημερήσια εκδρομή , στον ΝΑΟ του ΕΠΙΚΟΥΡΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ (Ανδρίτσαινα) και στην συνέχεια στην ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ (αρχαιολογικό χώρο & μουσείο) . 

Επιστροφή μέσω Κυπαρισσίας. 

(Πληροφορίες στα γραφεία του Συλλόγου, εργάσιμες μέρες ώρες 10-13 τηλ 2751067246 & 69246)
*Ο Ναός του Επικουρίου Απόλλωνα στις Βάσσες της Φιγαλείας είναι ένας από τους σπουδαιότερους και επιβλητικότερους της αρχαιότητας, υψώνεται στα 1.130 μέτρα, στο κέντρο της Πελοποννήσου, πάνω στα βουνά μεταξύ Ηλείας, Αρκαδίας και Μεσσηνίας και βρίσκεται 14 χλμ. νότια της Ανδρίτσαινας και ήταν το πρώτο μνημείο στην Ελλάδα που ανακηρύχθηκε «Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς» από την UNESCO το 1986.

* Η Ολυμπία, υπήρξε ως γνωστόν το πιο δοξασμένο ιερό της αρχαίας Ελλάδας αφιερωμένο στον Δία. Ήταν ο τόπος διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων οι οποίοι τελούνταν στο πλαίσιο των Ολυμπίων και ο αρχαιολογικός χώρος και το μουσείο της που είναι γεμάτα από διάσημα ευρήματα και μνημεία , είναι απ΄τους πλέον επισκέψιμους τόπους και τουριστικούς προορισμούς της χώρας.

Η ημερήσια αυτή εκδρομή μας, επειδή εκτός απ τον ιστορικό και ενημερωτικό χαρακτήρα της , είναι και μια ευκαιρία απόδρασης απ΄τα καθημερινά, αναμένουμε την πρόθυμη συμμετοχή των μελών και των φίλων μας, για μια ευχάριστη Κυριακή.-

Από το ΔΣ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ