ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

Δυναμικό παρών από μικρούς αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Κορίνθου στο Άργος!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:02:00 π.μ. | |
παιδάκια
Δυναμικό παρόν έδωσαν οι μικροί, αλλά ανερχόμενοι αθλητές/τριες του Ναυτικού Ομίλου Κορίνθου στην ημερίδα 7-8 ετών που πραγματοποιήθηκε στο Άργος!

Την Κυριακή 13/11 ο σύλλογος με παρουσία 16 παιδιών παρευρέθηκε στο κολυμβητήριο του Άργους για την ημερίδα κολύμβησης που διοργάνωσαν επιτυχημένα οι Ιπτάμενοι Αργολίδας!

Οι μικροί μαθητές/τριες κολύμβησης, συνοδευόμενοι από τους προπονητές Νίκο Στρατουδάκη και Μαρία Βυρλα, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, σε μια διοργάνωση που σκοπό είχε, την διασκέδαση και την ψυχαγωγία, έχοντας ως μέσο το υγρό στοιχείο.

Οι συνοδοί προπονητές δήλωσαν μετά την λήξη της ημερίδας:

Νίκος Στρατουδάκης: «Ένα μεγάλο μπράβο στους νεαρούς κολυμβητές και κολυμβήτριες που συμμετείχαν στους αγώνες που έλαβαν μέρος στο κολυμβητήριο του Άργους την Κυριακή 13/11.
Δώσανε τον καλύτερο εαυτό τους, το βίωσαν, το χάρηκαν και έδειξαν ότι όλο το μέλλον είναι μπροστά τους!!!!

Το κλίμα ήταν εξαιρετικό από αθλητές και γονείς και σε αυτό βοήθησε πολύ η άψογη οργάνωση του event από την ομάδα των Ιπτάμενων Αργολίδας.

Μόνο ικανοποίηση μπορούμε να αισθανόμαστε βλέποντας την χαρά των παιδιών ζωγραφισμένη στα πρόσωπα τους που μας άφησαν με πολλές υποσχέσεις για το μέλλον με την αγωνιστικότητα και τη συμπεριφορά τους.

Είναι πολύ σημαντικό τα παιδιά να λαμβάνουν τέτοιες εμπειρίες από μικρή ηλικία και να μαθαίνουν να συναγωνίζονται πάνω στις αρχές του ευ αγωνίζεσθε και της ευγενής άμιλλας!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς για τη πολύτιμη βοήθεια και ένθερμη υποστήριξη τους!!!»
Μαρία Βύρλα

«Είχα την χαρά να παρευρεθώ σε μια αξιόλογη διοργάνωση του Ναυτικού Ομίλου Αργολίδας Ιπτάμενοι, όπου αποτέλεσε μια ιδιαίτερη και πολύ διασκεδαστική εμπειρία για όλα τα παιδιά μας που συμμετείχαν σε αυτή .

Η ευγενής άμιλλα , το παιχνίδι , η συνεργασία και τα χαμόγελα κυριαρχούσαν καθ’ όλη την διάρκεια της μέρας τροφοδοτώντας όλους εμάς που ενισχύουμε τους μαθητές μας σε αυτή την κατεύθυνση.»

Επόμενη στάση η Πάτρα, με τα αγωνιστικά και τα προ αγωνιστικά μας τμήματα στις 26 Νοέμβριου 2022.”
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ