ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

Δρομολογούνται ηλεκτροκίνητα αστικά λεωφορεία σε Αργολίδα, Μεσσηνία και Κορινθία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:39:00 π.μ. | |
Electric city
Την δρομολόγηση ηλεκτροκίνητων, αστικών λεωφορείων για Κόρινθο, Λουτράκι και Αγίους Θεοδώρους, σχεδιάζει η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Αυτό αποκάλυψε, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, μιλώντας σε εκδήλωση, περιβαλλοντικού περιεχομένου, στο Λουτράκι Κορινθίας.

‘Οπως είπε, σε συνεργασία με το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών – αλλά και τα κατά τόπους ΚΤΕΛ – συνολικά στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, προβλέπεται η πιο πάνω δράση, να υλοποιηθεί και σε άλλες περιοχές.

Ανέφερε την Αργολίδα (Ναύπλιο, Άργος, Νέα Κίος) και την Μεσσηνία (Καλαμάτα, Μεσσήνη, Θουρία).

Στην ίδια, εκδήλωση, ο Παναγιώτης Νίκας, μίλησε και για την κατασκευή του περιβαλλοντικού πάρκου της Κορινθίας.

Επίσης, στάθηκε και στον πεζόδρομο του Ισθμού της Κορίνθου.

Ο πεζόδρομος, θα είναι παράλληλος της διώρυγας, απ’ την πλευρά της Πελοποννήσου (στο 1,4 εκατ. ευρώ ο προϋπολογισμός του).

Ο περιφερειάρχης, στάθηκε και στην προώθηση της επαναλειτουργίας του σιδηροδρόμου (Κόρινθος – Άργος – Ναύπλιο ), η οποία περνά και απ’ τη Νεμέα.

Τέλος, ο περιφερειάρχης, μίλησε και για την αναγκαιότητα δημιουργίας δικτύων πεζοπορικών μονοπατιών στα Γεράνια Όρη.

 Στην εκδήλωση του δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, παρευρέθηκε ο Υφυπουργός Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος, Νίκος Ταγαράς, καθώς και ο γενικός γραμματέας του Χωρικού Σχεδιασμού και του Αστικού Περιβάλλοντος, στο αρμόδιο Υπουργείο, Ευθύμιος Μπακογιάννης.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ