ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022

Πως διαμορφώνεται στα μεγαλύτερα super market το καλάθι του νοικοκυριού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:27:00 μ.μ. | |
Σούπερ μαρκετ
Εδώ και λίγες ώρες που είναι στον αέρα το καλάθι του νοικοκυριού, το ενδιαφέρον των καταναλωτών είναι αμείωτο. Μπαίνοντας στο e-katanalotis και πατώντας στο ειδικό πεδίο για το καλάθι του νοικοκυριού, οι καταναλωτές μπορούν να τσεκάρουν τις προσφορές σε Σκλαβενίτη, ΑΒ Βασιλόπουλο, Discount Markt, LIDL, My Market, Market in, Bazaar, Χαλκιαδάκη, Μασούτη.



Ενδιαφέρον έχει να εξετάσουμε ποια αλυσίδα από τις τέσσερις μεγάλες (Σκλαβενίτης, Μy Market, LIDL και ΑΒ Βασιλόπουλος) είχε το ποιο φθηνό καλάθι. 

Γνωρίζοντας πως κάθε αλυσίδα είχε το ελεύθερο να εισάγει μόνο 51 βασικά προϊόντα, ορισμένες εξ αυτών έχουν αναρτήσει ίδια προϊόντα αλλά με διαφορετικούς κωδικούς, μεγάλο ενδιαφέρον έχει να εξετάσουμε πιο σούπερ μάρκετ έχει το φθηνότερο καλάθι.

Ο ΑΒ Βασιλόπουλος έχει επιλέξει 74 προϊόντα με διαφορετικούς κωδικούς για το καλάθι του νοικοκυριού. Εφόσον ένας καταναλωτής αποφασίσει να ψωνίσει και τα 74 προϊόντα θα χρειαστεί 334,17 ευρώ.

Με τη σειρά του το My Market επέλεξε 52 κωδικούς προϊόντος ενώ για την αγορά όλων των προϊόντων θα χρειαστεί κάποιος 151,89 ευρώ.

Τα LIDL έχουν επιλέξει ένα κατάλογο με 134 διαφορετικούς κωδικούς προϊόντων με συνολικό κόστος 281,68 ευρώ.

Και τέλος ο Σκλαβενίτης έχει προσθέσει 68 διαφορετικούς κωδικούς προϊόντων με συνολικό κόστος 280,54 ευρώ.




ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ