ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

Ευχαριστήρια επιστολή προς το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του Νοσοκομείο Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:54:00 π.μ. | |
νοσηλευτική μονάδα Ναύπλιο
Αγαπητοί κύριοι,

Στις 23/10/2022 χειρουργήθηκα στο Γενικό Νοσοκομείο του Ναυπλίου, στο τμήμα της Γενικής Χειρουργικής, για κήλη με σκοπό την αποκατάσταση της υγείας μου. 

Έναν μήνα αργότερα, στις 21/11/2022, πραγματοποίησα στο ίδιο νοσοκομείο, δεύτερη επέμβαση, αυτή τη φορά στη Οφθαλμολογική Κλινική για την αποκατάσταση των ματιών στο θέμα της πάθησης του καταρράκτη.

Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στο ιατρικό – νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείο Ναυπλίου και στα δύο χειρουργεία. Με αυταπάρνηση, υπερβάλλοντας εαυτόν, κατέβαλλαν κάθε δυνατή προσπάθεια από την πλευρά τους, προκειμένου ως ασθενής να έχω την καλύτερη εμπειρία από κάθε άποψη. Και στον τομέα της φιλοξενίας και στον τομέα της χειρουργικής διαδικασίας κα στον τομέα της αποκατάστασης.

Οφείλω, να τοποθετηθώ για τους εργαζόμενους, καθότι είναι γνωστό, ότι το Νοσοκομείο του Ναυπλίου, όπως και γενικότερα, το ΕΣΥ, αντιμετωπίζει τεράστιες ελλείψεις σε ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό. Στο Γενικό Νοσοκομείο του Ναυπλίου, δε, ένα μεγάλο μέρος των εργαζομένων βρίσκονται με εποχικές συμβάσεις οι οποίες λήγουν ή θα λήξουν στο άμεσο διάστημα, με ό,τι συνεπάγεται αυτό όχι μόνο για την εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου αλλά και για τις ευρύτερες ανάγκες των κατοίκων της περιοχής.

Ως απόμαχος της δουλειάς και με όσα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στα δημόσια νοσοκομεία, όπως και στο Γενικό Νοσοκομείο του Ναυπλίου, θέλω να επισημάνω την άμεση ανάγκη για προσλήψεις σε προσωπικό. Οι εργαζόμενοι προσπαθούν καθημερινά με νύχια και με δόντια να τα βγάλουν πέρα σε πολύ αντίξοες συνθήκες επομένως πολιτεία, περιφέρεια, δήμοι, κυβέρνηση οφείλουν να βρεθούν στο πλευρό των εργαζομένων προσλαμβάνοντας άμεσα μόνιμο προσωπικό, με μισθολογικά και εργασιακά δικαιώματα και ταυτόχρονα να εξυπηρετηθούν οι διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες των κατοίκων της περιοχής.

Με εκτίμηση,
Βασίλης Πετρίδης
Συνταξιούχος


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ