ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022

Τάσος Γεώργας: Η EXPO Πελοπόννησος 2022 αποτελεί μια ελπιδοφόρα διοργάνωση

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:51:00 μ.μ. | |
Τάσος Γεώργας
Την έκθεση Πελοπόννησος Expo που πραγματοποιείται στην Δαλαμανάρα Άργους επισκέφθηκε ο καθηγητής Ευρωπαϊκού Δικαίου Αναστάσιος Γεώργας.

Ο κ. Γεώργας δήλωσε μετά την επίσκεψη του: "Η Περιφέρεια Πελοποννήσου , πλούσια στην παραγωγή στον πρωτογενή τομέα , στην παραγωγή δομικών πρώτων υλών αλλα και σημαντική εξαγωγική δύναμη , αποτελεί έναν σημαντικό αιμοδότη της ελληνικής οικονομίας . Οι εξαγωγές της χώρας μας επέτυχαν αύξηση επιπέδου ρεκόρ στα 40% , στα 2022 .

Πρέπει να δείξουμε εμπιστοσύνη και υποστήριξη στους επιχειρηματίες μας για τις θέσεις εργασίας και την ανάπτυξη που προσφέρουν αυτοί στον τόπο μας . Στις απεριόριστες δυνατότητες και προοπτικές που έχουμε ως Περιφέρεια . 

Πρέπει να ενημερώσουμε τους επιχειρηματίες μας για τις καινούργιες οικονομικές προτεραιότητες, τα χρηματοδοτικά εργαλεία που θα τους βοηθήσουν στην ανάπτυξη τους, στην ανάγκη σύνδεσης της έρευνας με το επιχειρείν , στην υποστήριξη για την εύρεση εργαζομένων εξιδεικευμένων και μη , αλλά και στην λύση βασικών προβλημάτων όπως αυτών του νερού , της παραγωγής φτηνής ενέργειας , αλλά και των χωροταξικών σχεδίων και της χρήσης γης . 

Το κράτος σε ρόλο επιτελικό συμπράττει με τον ιδιωτικό τομέα μέσο των ΣΔΙΤ , βελτιώνει την πληροφόρηση και γίνεται αρωγός στην εύρυθμη λειτουργία της επιχειρηματικότητας .Η EXPO Πελοπόννησος 2022 , αποτελεί μια ελπιδοφόρα διοργάνωση προς την σωστή κατεύθυνση ."
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ