ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022

Πρόσκληση από τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας για συμμετοχή παραγωγών στην Έκθεση Πελοπόννησος EXPO

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:03:00 μ.μ. |
Peloponnese Expo
Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας ανακοινώνει τη συμμετοχή του στην έκθεση «Πελοπόννησος EXPO», η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 16 έως τις 20 Νοεμβρίου στο κτίριο Φραγκίστα, στην περιοχή Δαλαμανάρα του Δήμου Άργους – Μυκηνών.

Για 5 ημέρες η Πελοπόννησος Expo είναι το επίκεντρο της προβολής της παραγωγικότητας και της δράσης, προωθεί την εμπορική ανάπτυξη, αναδεικνύει τα οφέλη συνεργασίας και αυξάνει τον εσωτερικό επαγγελματικό τουρισμό.

Προσκαλούμε τους παραγωγούς και τις επιχειρήσεις του Δήμου μας, που επιθυμούν να εκθέσουν τα προϊόντα τους, χωρίς κανένα κόστος συμμετοχής, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου δηλώνοντας την επωνυμία της επιχείρησης και το είδος του προϊόντος, στο e-mail: astros01@otenet.gr ή στο τηλέφωνο: 27553 60101.

Στην έκθεση θα συμμετέχουν επιχειρήσεις που ανήκουν στους κλάδους της ενέργειας – τεχνολογίας περιβάλλοντος – εναλλακτικών μορφών ενέργειας, του αγροτικού τομέα, των τροφίμων – ποτών, του οικιακού – επαγγελματικού εξοπλισμού – ανακαίνισης, των βιοτεχνικών δραστηριοτήτων, των υπηρεσιών υποστήριξης ΜΜΕ, του αυτοκινήτου – μοτοσυκλέτας – ποδηλάτου κλπ.

Η Πελοπόννησος EXPO, η μεγαλύτερη περιφερειακή έκθεση της Πελοποννήσου, μετρά ήδη 6 χρόνια επιτυχημένης και αποτελεσματικής παρουσίας στον επιχειρηματικό κόσμο, μιας και έχει καθιερωθεί ως η σημαντικότερη έκθεση της Πελοποννήσου που προβάλλει την εξωστρέφεια, την καινοτομία και την επιχειρηματική ανάπτυξη των επιχειρήσεων.ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ