ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022

Στην Αργολίδα βρίσκεται ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης - Επισκέφθηκε την "Πελοπόννησος Expo" (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:50:00 μ.μ. | | | |
Νίκος Ανδρουλάκης
Στην Αργολίδα βρίσκεται σήμερα Σάββατο 19 Νοεμβρίου ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης.
Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης επισκέφθηκε την Έκθεση "Πελοπόννησος Expo"που διοργανώνει το Επιμελητηριο Αργολίδας μαζί με τα Επιμελητήρια της Περιφέρειας Πελοποννήσου στο πρώην εργοστάσιο Φραγκίστα στην Δαλαμανάρα Άργους.
Τον Νίκο Ανδρουλάκη υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φώτης Δαμούλος και μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου που τον ενημέρωσαν για την έκθεση και επισκεφθηκαν μαζί τα περίπτερα και συνομίλησαν με τους εκθέτες.
Τον κ. Ανδρουλάκη συνοδεύουν ο βουλευτής Αργολίδας Ανδρέας Πουλάς, η Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Αργολίδας Αγγελική Κοντοθανάση, ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσος Χειβιδόπουλος και στελέχη του Κινήματος από την Αργολίδα.
“Η EXPO Πελοπόννησος προβάλλει την παραγωγική Ελλάδα, την Ελλάδα της εξωστρέφειας. Όμως χιλιάδες επιχειρηματίες και εργαζόμενοι αγωνιούν μέσα από τις πολλαπλές οικονομικές κρίσεις”, δήλωσε ο επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ανδρουλάκης. 
Όπως ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης, “Τα στοιχεία είναι αποκαλυπτικά: το πρώτο εννιάμηνό της χρονιάς οι ανείσπρακτοι φόροι είναι 5,8 δισεκατομμύρια ευρώ, ενώ από ένα σημαντικό εργαλείο που έφτιαξε η Ευρωπαϊκή Ένωση για να αντιμετωπίσουμε τις παρενέργειες της κρίσης, το Ταμείο Ανάκαμψης, από τα δάνεια έχουν επωφεληθεί μόνο 41 μεγάλες επιχειρήσεις. Αυτά όλα δείχνουν τις προτεραιότητες της κυβέρνησης. Εμείς έχουμε ένα άλλο σχέδιο, το Ταμείο Ανάκαμψης να γίνει ένα εργαλείο που με κίνητρα θα βοηθήσει στην πράσινη μετάβαση, κάνοντας τις επιχειρήσεις του πρωτογενούς και του δευτερογενούς τομέα παραγωγούς ενέργειας μέσω ενεργειακών κοινοτήτων, για να διασφαλίσουν το κόστος παραγωγής, δίνοντας κίνητρα ψηφιακής σύγκλισης και ανάπτυξης και βεβαια κίνητρα συνεργειών. Όσον αφορά τα χρέη των επιχειρήσεων προτείνουμε τις 120 δόσεις για χρέη προς την εφορία και τον ΕΦΚΑ και πάντα κίνητρα για τους συνεπείς. Τέλος για τον πρωτογενή τομέα που περνάει πολύ κρίσιμες στιγμές, θεωρούμε ότι πρέπει να υπάρχει κάλυψη μέρους του κόστους των λιπασμάτων και των ζωοτροφών και επιστροφή του ειδικού φόρου κατανάλωσης σύμφωνα με την κάθε παραγωγική μονάδα. Αυτές οι πολιτικές επιλογές είναι επιλογές που κάνουν την κοινωνία ανθεκτική και την παραγωγική Ελλάδα ισχυρή, εξωστρεφή, ώστε να αντέξει τις περιπέτειες της οικονομικής κρίσης”.
Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στις 7.30 το βράδυ θα μιλήσει σε στελέχη και φίλους του κόμματος στο Εργατικό Κέντρο Άργους.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ