ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

Ναύπλιο:Το FOUGARO ART CENTER γιορτάζει 10 ΧΡΟΝΙΑ με δημιουργικό εργαστήριο από την ομάδα Beforelight

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:33:00 μ.μ. | |
εικαστική εγκατάσταση
Συμπληρώνοντας 10 χρόνια λειτουργίας, το FOUGARO ARTCENTER προσκάλεσε την ομάδα Beforelight να σχεδιάσει μια εικαστική εγκατάσταση με φως! 

Η ομάδα έχει σχεδιάσει τις πιο γνωστές light art παρεμβάσεις στο δημόσιο χώρο ανά την Ελλάδα, ενεργοποιώντας τη συμμετοχή του κοινού. 

Με έμπνευση από την ιστορία του Φουγάρου στις αρχές του 20ού αιώνα και την προγενέστερη λειτουργία του εργοστασίου του ως κονσερβοποιίας, η εγκατάστασή τους αξιοποιεί και αναπτύσσει εικαστικά την ιδέα της συσκευασίας της κονσέρβας, με κεντρικό στοιχείο τον πειραματισμό με το φως. 

 Σε αυτό το πλαίσιο, το ΦΟΥΓΑΡΟ προσκαλεί το κοινό να συμμετάσχει στο νέο έργο! 

Σε ένα 2ωρο εργαστήριο, οι Beforelight θα γνωριστούν με τους συμμετέχοντες και θα τους παρουσιάσουν την ιδέα πίσω από τη νέα φωτιστική τους εγκατάσταση, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο εργάστηκαν ως τώρα για αυτήν. Στη συνέχεια, θα κατασκευαστούν - με την καθοδήγηση μελών της ομάδας - κάποια φωτιστικά αντικείμενα, τα οποία τις επόμενες μέρες θα αποτελέσουν στοιχεία του νέου έργου στον υπαίθριο χώρο του Φουγάρου! To Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022 από τις 12 έως τις 2 το μεσημέρι​.

Ελεύθερη συμμετοχή

Απαραίτητη η κράτηση, λόγω περιορισμού θέσεων

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022 | 12 - 2 μμ

πληροφορίες:

27520 47 370 | 27520 47 380 | workshops@anthosfougaro.gr

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ