ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022

Με επιτυχία οι πρώτοι διεθνείς φιλικοί αγώνες Softball γυναικών στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:04:00 π.μ. | | | |
Γυναικεία ομάδα
Με ιδιαίτερη επιτυχία διεξήχθησαν οι πρώτοι διεθνείς φιλικοί αγώνες SOFTBALL γυναικών μεταξύ της εθνικής ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ και επίλεκτων αθλητριών της Ελλάδας. 

Πραγματοποιήθηκαν τρεις αγώνες το Σάββατο και την Κυριακή, 29-30 Οκτωβρίου, στις αθλητικές εγκαταστάσεις των εκπαιδευτηρίων ΑΥΤΕΝΕΡΓΩ.
Τη διοργάνωση είχε αναλάβει το τμήμα SOFTBALL του ΦΕΙΔΩΝΑ Άργους, οι ομάδες του οποίου θα λάβουν μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα τόσο γυναικών όσο και ανδρών. Τους αγώνες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παιδιά από την ακαδημία ποδοσφαίρου του ΦΕΙΔΩΝΑ, αρκετοί γονείς και πολλοί εκδρομείς από την Ελλάδα και τη Βουλγαρία.

Παραβρέθηκαν επίσης ο προπονητής του ΦΕΙΔΩΝΑ κ. Δημήτρης Τότσικας, η προπονήτρια της ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών «ΑΡΓΟΛΙΔΑ 2000» κα Βανέσα Αναστασοπούλου, ο πρόεδρος κ. Γιάννης Αποστολόπουλος και ο σύμβουλος του ΣΕΓΑΣ κ. Γιάννης Μπόλλας.
Χαιρετισμό για τη σπουδαία αυτή διεθνή διοργάνωση έστειλε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Ιωάννης Μαντζούνης, ο οποίος μεταξύ των άλλων τόνισε ότι η Περιφέρεια και ο κ. Παναγιώτης Νίκας θα υποστηρίζουν τέτοιες πρωτοβουλίες, όπως άλλωστε κάνουν για τον αθλητισμό σε όλα τα επίπεδα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ