ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022

Κινητοποίηση από την Πρωτοβουλία Φοιτητών Ναυπλίου για το πυροβολισμό 16χρονου Ρομά στη Θεσσαλονίκη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:03:00 π.μ. | |
Επεισόδια
Ο εν ψυχρώ πυροβολισμός στο κεφάλι 16χρονου από αστυνομικές δυνάμεις στη Θεσσαλονίκη, επειδή δεν πλήρωσε 20 ευρώ βενζίνη, προκαλεί μόνο οργή και αποτροπιασμό.

Έρχεται ξανά στο προσκήνιο η αστυνομική βία και αυθαιρεσία, αφήνοντας έναν 16χρονο σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Και δεν έφτανε μόνο αυτό. Η μέρα συνεχίστηκε με ένα νεκρό παιδί 11 χρονών από έκρηξη του λεβητοστασίου στο σχολείο του στις Σέρρες...

Δε ξεχνάμε. Το φοιτητή που έπεσε από το παράθυρο γιατί δε χώραγε να κάνει μάθημα. Τους μαθητές στα κοντέινερ που πλημμύρισαν.

Δε συμβιβαζόμαστε πως αυτά είναι ο κανόνας!

Είναι προφανές ότι οι δυνάμεις καταστολής αποθρασύνονται στο έδαφος υπεράσπισης μιας πολιτικής εχθρικής για τον λαό και τη νεολαία. Μιας πολιτικής που έχει αφήσει σχολεία, μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικούς στο “έλεος” της υποβάθμισης, της υποχρηματοδότησης, των διάφορων “υπεύθυνων - ανεύθυνων” παραγόντων των δήμων και των υπουργείων, των ελλείψεων ακόμη και σε στοιχειώδεις κανόνες προστασίας κι ασφάλειας σε σχολεία και πανεπιστήμια.

Καμία συγκάλυψη - Καμία ανοχή στην κρατική βία και στο έγκλημα!

Καλούμε τους φοιτητές, τους μαθητές, τα σωματεία, φορείς και τον λαό της Αργολίδας , σε κινητοποίηση την Τρίτη 6/12, στον κόμβο της Ενδεκάτης στο Ναύπλιο, στις 18:30.

ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ, ΣΤΟ ΚΡΥΟ, ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ- ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ! ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΜΟΡΦΩΣΗ- ΖΩΗ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ