ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022

Επαγγελματικοί φορείς από Ναύπλιο και Τολό στη σύσκεψη Τουρισμού - Πολιτισμού στην Τρίπολη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:54:00 π.μ. | | |
Δεδέα, Αφίφης, Κικίλιας
Η Μάνια Δεδέα από τον Σύλλογο Επαγγελματιών Τολού και ο Σπύρος Αφίφης από τον Σύλλογο Εστίασης Ναυπλίου παρευρέθηκαν την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου, στην σύσκεψη φορέων Τουρισμού και Πολιτισμού στην Τρίπολη, μετά από πρόσκληση του Υπουργού Τουρισμού κ. Β. Καικίλια, του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λ. Αυγενάκη, του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γ. Διδασκάλου και της Αντιπεριφερειάρχη κα Α. Καλογεροπούλου.

Οι δυο εκπρόσωποι των επαγγελματικών φορέων της περιοχής του Ναυπλίου άκουσαν με προσοχή τον απολογισμό της προηγούμενης χρονιάς αλλά και τους προβληματισμούς και τις προτάσεις των συναδέλφων τους. 

Σε παρέμβαση τους επισήμαναν τα φλέγοντα ζητήματα για την επιχειρηματικότητα της περιοχής μας, έτσι όπως τα μετέφεραν τα μέλη τους.

Τα ζητήματα που έθεσαν ήταν, η διάβρωση των ακτών, η δυσκολία εύρεσης εξειδικευμένου προσωπικού, η επιδότηση εργασίας για τις εποχιακές επιχειρήσεις, τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν στις επιχειρήσεις λόγω της ψηφιακής κάρτας εργασίας, η απλοποίηση της διαδικασίας αδειοδότησης για τον αλιευτικό τουρισμό και η ανάγκη στήριξης των προσπαθειών που γίνονται για την ανάδειξη του γαστρονομικού πλούτου.

Σύλλογος Επαγγελματιών Τολού και
Σύλλογος Εστίασης Ναυπλίου "το Ανάπλι"
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ