ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

Πλήθος εκδηλώσεων την Κυριακή 18/12 με την υποστήριξη της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Άργους Μυκηνών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:38:00 π.μ. | | |
ΚΕΔΑΜ
Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Παναγιώτης Σκούφης ενημερώνει για τις παρακάτω εκδηλώσεις που διοργανώνονται και θα πραγματοποιηθούν με την ευγενική υποστήριξη της ΚΕΔΑΜ, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022.
Πνευματικό Κέντρο Ν. Κίου, ώρα 10:30πμ
«Θεατρογράμματα στο Έλατο».
Χριστουγεννιάτικο Θεατρικό Παιχνίδι για παιδιά 4-12 ετών.
Αίθουσα Τέχνης & Πολιτισμού Μέγας Αλέξανδρος, ώρα 11:30πμ
«Χριστουγεννιάτικη Συναυλία» με τους σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου Άργους – Μυκηνών.

Η μαγεία και η λάμψη των Χριστουγέννων σε μια ατμόσφαιρα με όμορφες μελωδίες!!!
Αίθουσα Τέχνης & Πολιτισμού Μέγας Αλέξανδρος, ώρα 6:00μμ

Ο εκδοτικός οίκος Ατρειδών Κύκλος σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πολυτέκνων Άργους και Περιχώρων και την ΚΕΔΑΜ παρουσιάζουν το νέο παιδικό βιβλίο της Αλεξίας Πετροπούλου «Το Μαγικό μου Σώμα». Θα γίνουν ομιλίες & θα προβληθούν διαδραστικές εικόνες και πίνακες ζωγραφικής σχετικές με την θεματική. Στόχος είναι η ενδυνάμωση των παιδιών σε θέματα σωματικής υγείας μέσα από την τέχνη. Στους μικρούς φίλους, θα δοθεί δώρο το βιβλίο & υπέροχοι σελιδοδείκτες.

Η Δράση υλοποιείται από το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου. Στο πλαίσιο του προγράμματος “Σημεία Στήριξης” που συγχρηματοδοτούν είναι και 8 κοινωφελείς οργανισμοί: ΙΔΡΥΜΑ ΜΠΟΔΟΣΑΚΗ, ΙΔΡΥΜΑ ΙΩΑΝΝΗ Σ. ΛΑΤΣΗ , ΙΔΡΥΜΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Κ. ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ, FOUNDATION KOSTAS M. LEMOS, TIMA CHARITABLE FOUNDATION , THE A. G. LEVENTIS FOUNDATION, Κοινωφελής Ίδρυμα Κοινωνικού & Πολιτιστικού έργου.
Παιδική - Νεανική Βιβλιοθήκη Δήμου Άργους Μυκηνών, ώρα 6:30μμ
«Μικρά Παραμύθια με μεγάλη καρδιά»


Τρία παραμύθια από τρεις διαφορετικές γωνιές της γης θα αφηγηθεί η θεατρολόγος Μυρτώ Ρισσάκη, μελωδίες στο πιάνο με μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Άργους Μυκηνών σε μουσική επιμέλεια της καθηγήτριας Καίτης Γρατσέα και μικρές - δημιουργικές δραστηριότητες σε μορφή θεατρικού παιχνιδιού, θα δημιουργήσουν ένα όμορφο και ζεστό Χριστουγεννιάτικο γιορτινό κλίμα.
Πνευματικό Κέντρο Νέας Κίου, ώρα 7:30μμ

Η Επιτροπή Μνήμης της Νέας Κίου, ο Δήμος Άργους Μυκηνών - ΚΕΔΑΜ, η Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Γυμνάσιο Νέας Κίου & το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας παρουσιάζουν το βιβλό του Στέλιου - Σταύρου Καλαϊτζή «Κίος Βιθυνία - Ο μύθος της ειρηνικής συνύπαρξης».

Θα προβληθεί ντοκιμαντέρ: "Στα χνάρια... της Κίου της Βιθυνίας" της ομάδας δράσης - ομάδας μνήμης 2022 του Γυμνασίου Ν.Κίου & θα ακουστούν μικρασιάτικα κάλαντα από το Σύνολο Παραδοσιακής Μουσικής του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ