ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022

Μαθητές του 2ου Λυκείου Άργους πρόσφεραν το χαρτζιλίκι τους για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:46:00 π.μ. | |
Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Άργους-Μυκηνών
Πέρασαν δυο χρόνια κοινωνικής αποστασιοποίησης και μόνωσης της κοινωνίας μας. Αναπόφευκτα όλοι μας επηρεαστήκαμε από αυτή την κατάσταση.
 
Τώρα που επιστρέφουμε στη λεγόμενη «κανονικότητα», εμείς οι μαθητές του 2ου Γενικού Λυκείου, επιθυμούμε να προσθέσουμε το δικό μας «λιθαράκι» σε αυτήν. 

Ως ελάχιστο δείγμα ευαισθητοποίησης στα βιοποριστικά προβλήματα κοινωνικών ομάδων που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση, αποφασίσαμε να διαθέσουμε μέρος του χαρτζιλικιού μας και προμηθευτήκαμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία διαθέσαμε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Άργους-Μυκηνών.
 
Σε συνεργασία με το Διευθυντή του Σχολείου κ. Τσεκέ Ανδρέα και το Σύλλογο Διδασκόντων, αντιπροσωπεία μαθητών και μαθητριών του 15μελούς μας Συμβουλίου συνοδευόμενη από τους κ.κ Καμπόσο Κωνσταντίνο, Ντεβέ Γρηγόριο και Σκούφη Παναγιώτη, παρέδωσαν τα παραπάνω είδη, με σκοπό να προωθηθούν σε συμπολίτες μας που δοκιμάζονται. 

Είναι το ελάχιστο δείγμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς που μπορούμε να προσφέρουμε για να τους ενισχύσουμε, ειδικά τις γιορτινές αυτές ημέρες.

Οι δράσεις μας θα συνεχιστούν με ανάλογες δραστηριότητες και στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους και όλες!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ