ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022

Αντιπροσωπεία του Αθλητικού Ομίλου Κρανιδίου επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Ερμιονίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:14:00 π.μ. | |
Γεωργόπουλος
Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, κ. Ιωάννης Γεωργόπουλος, πραγματοποίησε την Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2022, συνάντηση με αντιπροσωπεία του Δ.Σ του Αθλητικού Ομίλου Κρανιδίου (Α.Ο.Κ).

Σκοπός της συνάντησης ήταν να εκφράσουν τη χαρά και την ικανοποίησή τους, αφού δικαιώνεται ένας μακροχρόνιος αγώνας να αποκτήσουν οι αθλητές ένα «κλειστό» γυμναστήριο σύγχρονων προδιαγραφών.

Επισημαίνεται ότι, σε προγενέστερη συνάντηση στις 29 Νοεμβρίου 2022, είχαν αιτηθεί να εκδοθεί από τον Δήμο Ερμιονίδας παράλληλα με την επικαιροποίηση της μελέτης του αθλητικού κέντρου Κρανιδίου στο κτήμα της δωρεάς Φωστίνη και η οικοδομική άδεια κατασκευής του «κλειστού» γυμναστηρίου στο οικόπεδο της δωρεάς του Κωνσταντίνου Δημότση ή «Έλληνα».

Το αίτημά τους έγινε δεκτό, ωστόσο στην πορεία προέκυψε το ζήτημα του αυξημένου προϋπολογισμού του αθλητικού κέντρου Κρανιδίου στο κτήμα Φωστίνη. Έτσι, λοιπόν, αποφασίστηκε η αλλαγή για την κατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου στο κτήμα της δωρεάς του Κωνσταντίνου Δημότση ή «‘Έλληνα».

Ο Αθλητικός Όμιλος Κρανιδίου (Α.Ο.Κ.) εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς την Δημοτική Αρχή για την υλοποίηση ενός τόσου σημαντικού έργου για τον αθλητικό κόσμο της Ερμιονίδας.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ