ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

Νικητής ο Φείδωνας στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:31:00 μ.μ. | | |
Γυναικείο ποδόσφαιρο
Σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι με δυνατές μονομαχίες και λίγες ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες, ο Φείδων κατάφερε να αποσπάσει τους 3 βαθμούς μετά τη φοβερή ατομική προσπάθεια της Βάσιας Τριανταφύλλου στο τελευταίο λεπτό του αγώνα. 

Και οι δυο ομάδες αρχικά θωράκισαν τα μετόπισθεν και ύστερα έψαχναν ένα γκολ που θα τους έδινε τη νίκη. 

Ο Φείδων το βρήκε και προκάλεσε τον ενθουσιασμό της κερκίδας που είχε γεμίσει και στάθηκε δίπλα του σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι. 

Έτσι η ιδιαίτερα νεανική ομάδα του Δημήτρη Τότσικα και παρά τα πολλά προβλήματα πραγματοποίησε το «3 στα 3» και βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο, τρεις βαθμούς πίσω από την ομάδα των Ιωαννίνων.

Πριν από την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε σιγή ενός λεπτού στη μνήμη της μητέρας της Πάστρα Μαρκέλας που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή σε ηλικία 35 ετών.

Επίσης αξιοσημείωτη στιγμή αυτής της ποδοσφαιρικής συνάντησης ότι τιμήθηκε η πρώην παίκτρια του Φείδωνα και για πολλά χρόνια αρχηγός του, Ειρήνη Καραγιάννη που τώρα αγωνίζεται με τα χρώματα του Αστέρα.

Φείδων Άργους(Τότσικας): Μούγιου Μ.-Σ. , Κουκουμάνου, Βαλκάνη, Γκότση, Ξηνταροπούλου, Αρέστη, Μούγιου Μ.-Λ., Τριανταφύλλου, Πάστρα(85΄ Κεχαγιά), Γαλάνη, Παραλυκούδη (70΄ Τάτα)
Διακρίνονται όρθιες από αριστερά: Μούγιου Μαρία-Σοφία, Τριανταφύλλου Βάσια, Μούγιου Μαρία-Ελένη, Βαλκάνη Χριστίνα, Κουκουμάνου Μαριλία, Αρέστη Κανελλία. Καθήμενες: Ξηνταροπούλου Σοφία, Παραλυκούδη Άννα, Πάστρα Μαρκέλα, Γκότση Αντωνία, Γαλάνη Ζωή.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ