ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το 10ο χορωδιακό φεστιβάλ Δήμου Βόρειας Κυνουρίας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:40:00 μ.μ. |
χορωδία
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου το 10ο Χορωδιακό Φεστιβάλ του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας στο ίδρυμα «Μνήμης Αγγελικής και Λεωνίδα Ζαφείρη».
Στο φεστιβάλ συμμετείχαν οι χορωδίες: «ΛΙΟΠΕΤΡΑ» Δήμου Ευρώτα, Τρίπολης LA VITA, του Συλλόγου Γυναικών «Η ΕΚΦΡΑΣΗ» Δήμου Διρφύων - Μεσσαπίων και η Μικτή Χορωδία του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.
Παρουσίασαν στο κοινό ένα ξεχωριστό μουσικό πρόγραμμα με τραγούδια κλασσικά και αγαπημένα. Μερικά από τα ακούσματα που είχαν την ευκαιρία οι θεατές να απολαύσουν ήταν ρεμπέτικα, λαϊκά, τραγούδια του Καζαντζίδη και Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από διάφορες χώρες του κόσμου όπως Ισπανία και Πουέρτο Ρίκο.
Την παρουσίαση της εκδήλωσης είχε αναλάβει η κ. Μπάρλα Αρετή - Μαρία, Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, ενώ ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ. Γιώργος Καμπύλης άνοιξε την εκδήλωση με έναν σύντομο χαιρετισμό του όπου ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους. Στο τέλος του προγράμματος, απονεμήθηκαν αναμνηστικές πλακέτες στις χορωδίες για την συμμετοχή τους στο χορωδιακό φεστιβάλ.
Ήταν ένα υπέροχο μουσικό βράδυ που έβαλε όλους τους παρευρισκόμενους στο κλίμα των εορτών.
Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης δήλωσε σχετικά: «Το χορωδιακό φεστιβάλ του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας έχει γίνει πλέον θεσμός. Η μουσική και το τραγούδι ενώνει τους ανθρώπους και προσφέρει τη δυνατότητα της επικοινωνίας και της έκφρασης μέσα από τους στίχους. Ευχαριστώ τους μαέστρους, τους πιανίστες και τους χορωδούς που απεδέχθησαν την πρόσκλησή μας και μας πρόσφεραν μια υπέροχη βραδιά με πολύ κέφι. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους».

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ