ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

Τι αναφέρει το Δ.Σ. της ομάδας των Μεθάνων για τον τραυματισμό του διαιτητή Χρήστου Δρούζα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:02:00 μ.μ. | | |
Α.Ε.Σ. ΜΕΘΑΝΩΝ
Βαριά αναμένεται να είναι η ποινή στην ομάδα του Α.Ε.Σ Μεθάνων μετά τα όσα έγιναν στο τέλος του αγώνα και με τον σοβαρό τραυματισμό του διαιτητή. Ανακοίνωση εξέδωσε το Δ.Σ. της ομάδας καθώς και οι διαχειριστές της σελίδας του Συλλόγου στο facebook.

Ανακοίνωση εκ του Δ.Σ του Α.Ε.Σ Μεθάνων:

"Ο ΑΕΣ ΜΕΘΑΝΩΝ καταδικάζει κάθε μορφή βίας από όπου και αν προέρχεται. Η συγκεκριμένη ατομική πράξη βίας δεν αντιπροσωπεύει ούτε την ιστορία ούτε την φιλοσοφία του συλλόγου μας και για το λόγο αυτό ο πρόεδρος υπέβαλε την παραίτηση του.

Εκφράζουμε την ειλικρινή συγγνώμη μας στον διαιτητή Κο Δρούζα Χρήστο και του ευχόμαστε περαστικά."

Εκ των διαχειριστών της σελίδας του Συλλόγου στο facebook

"Την Τετάρτη 7/12/2022 διεξήχθη η 9η αγωνιστική της Α1 Αργολίδας , με την ομάδα μας να έρχεται ισόπαλη με την αντίστοιχη ομάδα του Κιβερίου. Η ομάδα , από την αρχή του αγώνα δημιούργησε ευκαιρίες και βάσει της εικόνας του παιχνιδιού θα μπορούσε να επικρατήσει εύκολα έναντι του Ερμή Κιβερίου. Το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τα εύστοχα πέναλντυ ( ένα για την κάθε ομάδα ) , με τις υποδείξεις του διαιτητή Δρούζα να είναι ολόσωστες. Άλλωστε υπάρχει σχετικό βίντεο , όπως σε κάθε εντός έδρας αγώνα , με όλες τις φάσεις , τις υποδείξεις των πέναλντυ και τα γκόλ.

Στόχος της ανακοίνωσης , δεν είναι το αγωνιστικό κομμάτι αλλά η απαράδεκτη ενέργεια που έλαβε χώρα με το σφύριγμα της λήξης του αγώνα. Πρώτα απ' όλα να ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση στον διαιτητή Δρούζα. Δευτερευόντως , τέτοιου είδους ενέργειες δεν αντιπροσωπεύουν στο ελάχιστο , την ομάδα , τους φιλάθλους και την κοινωνία της Χερσονήσου Μεθάνων. Ασφαλώς και καταδικάζονται και αναμένουμε σύσσωμοι την ποινή της ΕΠΣ Αργολίδας.

Σε λιγότερο από δύο χρόνια , ο Α.Ε.Σ Μεθάνων κλείνει μισό αιώνα ζωής. Όλα αυτά τα χρόνια έχει υπάρξει σεβασμός από παίχτες , διοικήσεις και φιλάθλους του Α.Ε.Σ Μεθάνων προς τους θεσμούς , τις ομάδες της Αργολίδας και τους αντίστοιχους πιστούς τους φιλάθλους. Τηρούσαμε και τηρούμε το << εύ αγωνίζεσθαι >> εντός και εκτός γηπέδου. Είμαστε η ομάδα με το πιο ενημερωμένο και ενεργό προφίλ σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης , με συνεχείς παρουσιάσεις με βίντεο της αγωνιστικής δράσης , με αμφίπλευρη και όχι μονόπλευρη ενημέρωση. Διότι αυτό σημαίνει σεβασμός στην αντίπαλη ομάδα , να αναγνωρίζεις την ανωτερότητά της.

Τέλος , αναμένουμε την απόφαση της ΕΠΣ Αργολίδας και ασφαλώς τις κινήσεις του Δ.Σ του Α.Ε.Σ Μεθάνων για την πορεία της ομάδας στο προσεχές μέλλον."
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ