ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

Το περιστατικό με την κουτουλιά οπαδού σε διαιτητή στιγματίζει την Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:30:00 μ.μ. |
Τραυματίας ρέφερι
Απίστευτα πράγματα στον αγώνα ποδοσφαίρου Μέθανα-Ερμής Κιβερίου, με τον ρέφερι, Χρήστο Δρούζα να μεταφέρεται στο νοσοκομείο του Άργους.

Δυστυχώς, μία ακόμα στιγμή οπαδικής βίας, εμφανίστηκε σε ελληνικά γήπεδα. Σε αγώνα της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Αργολίδας και συγκεκριμένα στο ματς Μέθανα-Ερμής Κιβερίου, οπαδός των γηπεδούχων έκανε… ντου στον αγωνιστικό χώρο και έριξε… κουτουλιά στον διαιτητή του αγώνα, Χρήστο Δρούζα. 

Ο ρέφερι έμεινε στο έδαφος για περίπου 20 λεπτά και στη συνέχεια ήρθε ασθενοφόρο, που τον μετέφερε σε νοσοκομείο στο Άργος. Στη συνέχεια, ο εν λόγω διαιτητής έκανε και μήνυση κατά του συγκεκριμένου οπαδού.

Η ΕΠΣ Αργολίδας εξέδωσε και επίσημη ανακοίνωση, καταδικάζοντας το περιστατικό: «Η Ε. Π. Σ. Αργολίδας καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, την άνανδρη επίθεση εναντίον του διαιτητή της Ένωσης μας Χρήστου Δρούζα, στον αγώνα ΑΕΣ ΜΕΘΑΝΩΝ -ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ, από φίλαθλο της τοπικής ομάδας. Τέτοιες ενέργειες πλήττουν βάναυσα το Αργολικό ποδόσφαιρο.

Εκφράζουμε την συμπάθεια και την στήριξή μας προς τον διαιτητή μας καθώς και την απόλυτη στήριξη κι αλληλεγγύη μας προς όλους τους διαιτητές.

Είμαστε πλήρως απογοητευμένοι από αυτή την εξέλιξη, που ξεπερνά κάθε όριο και λειτουργεί απολύτως αντίστροφα με όσα απαιτούνται, ώστε οι διαιτητές να εκπληρώνουν επιτυχώς την αποστολή τους.

Έχουν ληφθεί όλα τα αναγκαία μέτρα από μέρους μας έτσι ώστε να αποκατασταθεί το κύρος και η αξιοπρέπεια του διαιτητή και αναμένουμε τις σχετικές εκθέσεις για τη λήψη μέτρων με βάση τους ισχύοντες κανονισμούς.

Παράλληλα, εκφράζουμε τη βαθιά μας λύπη γιατί κρούσματα τέτοιων επιθέσεων εναντίον διαιτητών βάζουν σε άμεσο κίνδυνο ανθρώπινες ζωές και πλήττουν το σύνολο της οικογένειας του Αργολικού ποδοσφαίρου αλλά και της ίδιας της κοινωνίας μας».

Πηγή: aek365.org

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ