ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022

Με δυο έργα της η Ναυπλιώτισσα Δήμητρα Λουκά συμμετείχε σε δυο εκθέσεις Πολεμικών Μουσείων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:03:00 μ.μ. | |
Δήμητρα Λουκά
Ο Δήμος Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος, την ευλογία της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος, Ιστιαίας & Β. Σποράδων, τη στήριξη του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων και του διεθνούς οργανισμού International Action Art, διοργάνωσαν εκδήλωση αφιέρωμα στην επέτειο των100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή, με τίτλο : "Στην αγκαλιά της Εύβοιας 100 χρόνια Μικρασιάτες" το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022 ώρα 19.00 αίθουσα εκδηλώσεων Πολεμικού Μουσείου Αθηνών.
Στην εκδηλωση συμμετείχαν, η Εταιρία Ευβοοικών Σπουδών, το Λαογραφικό Μουσείο Χαλκίδας, το Λύκειο Ελληνίδων Χαλκίδας, το Χορευτικό Ομίλου Κηρέως"Χρονοταξιδιώτες.
Στο φουαγιέ του Πολεμικού Μουσείου παρουσιάστηκε έκθεση εικαστικών - μελών του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, με θέμα τη "Μικρασία" στην οποία πήρε μέρος με έργο της η Ναυπλιώτισσα μαθήτρια του 1ου ΕΠΑΛ Ναυπλίου Δήμητρα Λουκά η οποία μάλιστα απέσπασε και έπαινο, τον οποίο παρέλαβε με την μητέρας της Ιωάννα Ιωαννίδη σε ειδικής εκδήλωση.
Να υπενθιμήσουμε πως η Δήμητρα Λουκά μαθήτρια της Β΄Λυκείου του 1ου ΕΠΑΛ Ναυπλίου  συμμετείχε με έργο της και στην έκθεση στο Πολεμικό Μουσείο Ναυπλίου για τον Στάικο Σταϊκόπουλο.
Έτσι έγινε η μοναδική ίσως νεαρή καλλιτέχνης από το Ναύπλιο που έργα της εκτίθενται συγχρόνως σε δυο διαφορετικές εκθέσεις σε δυο Πολεμικά Μουσεία.   
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ