ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022

Ξύπνησαν νοσταλγικές μνήμες στο Ναύπλιο από τα "Χριστούγεννα στη Σμύρνη" (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:54:00 π.μ. | | |
χορωδία
Εξαιρετική ήταν η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Ναυπλιέων και η Μητρόπολη Αργολίδας με τίτλο: "Χριστούγεννα στη Σμύρνη".
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο Ι.Ν. Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ναυπλίου (Ευαγγελίστρια) .
Την εκδήλωση παρακολούθησε πολύς κόσμος που γέμισε την αίθουσα ασφυκτικά, μεταξύ αυτών ο Μητροπολίτης Αργολίδας κ. Νεκτάριος, ο εφημέριος του Ι.Ν. Ευαγγελίστριας Ναυπλίου π. Ελευθέριος Μίχος, ο Βουλευτής Αργολίδας Γ. Ανδριανός, οι Δήμαρχοι Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος και Επιδαύρου Τ. Χρόνης, οι Αντιδήμαρχοι Κ. Ρούτουλας και Π. Λέντζος, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μ. Ράλλη, ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας Β. Πολύδωρας, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, η πολιτευτής της Ν.Δ. και δικηγόρος Σ. Τάνταρου Κρίγγου, ο καθηγητής Ευρωπαϊκού Δικαίου και στέλεχος της Ν.Δ. Τ. Γεώργας, κα. 
Την ερμηνεία είχαν ο Γρηγόρης Κακούρης και ο  Γιώργος Ντόβολος ενώ κείμενα απήγγειλε η ηθοποιός Ναταλία Δραγούμη που μετέφερε το κοινό τις νοσταλγικές στιγμές των Χριστουγέννων της Μικράς Ασίας με ήθη και έθιμα της τότε εποχής. 
Την ενορχήστρωση είχε ο Γιώργος Κωτσίνης, ενώ την εκδήλωση πλαισίωσε η χορωδία της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Μητροπόλεως Αργολίδας σε διεύθυνση του Υποδιευθυντή της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής Μητροπόλεως Αργολίδας και Πρόεδρου του Συνδεσμου Ιεροψαλτών Αργολίδας, Δημήτρη Καρκαλάτου.
Στην εκδήλωση συμμετείχε και το χορευτικό συγκρότημα του Μορφωτικού Συλλόγου Νέας Κίου σε διδασκαλία της Θεώνης Κοτσιοπούλου
Την καλλιτεχνική επιμέλεια της όλης εκδήλωσης είχε ο Γεώργιος Ντόβολος. 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ