ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

Άστατος καιρός ως τα τέλη της εβδομάδας - Πώς θα κάνουμε Χριστούγεννα;

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:54:00 μ.μ. |
Σύννεφα
Άστατος θα είναι ο καιρός καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας καθώς οι βροχές θα εναλασσάονται με ηλιοφάνεια μέρα παρά ημέρα σύμφωνα με όσα ανέφερε το πρωί της Δευτέρας (12/12) ο μετεωρολόγος του ΟΡΕΝ, Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Κάνοντας λόγο για «παρέλαση κακοκαιριών από διαδοχικά χαμηλά βαρομετρικά» κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ο κ. Μαρουσάκης είπε ότι το μεσημέρι της Τρίτης ο καιρός χαλάει με βροχές και καταιγίδες, την Τετάρτη θα είναι βελτιωμένος, μας τα ξαναχαλάει την Πέμπτη και την Παρασκευή βελτιώνεται εκ νέου».

Όπως είπε στα πελάγη θα κυριαρχήσουν νοτιάδες με αποτέλεσμα οι θερμοκρασίες να παραμείνουν σε υψηλά για την εποχή επίπεδα «και έτσι θα πάμε τα Χριστούγεννα, με υψηλές θερμοκρασίες θα προσεγγίσουμε το διάστημα 23-25 Δεκεμβρίου»

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 13-12-2022

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες και την Κρήτη νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, που τη νύχτα θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά και θα εξασθενήσουν. 

Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και στα δυτικά θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. 

Λίγα χιόνια θα πέσουν στα βόρεια ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα νότια δυτικοί νοτιοδυτικοί και στα βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, στρεφόμενοι το βράδυ στο Ιόνιο σε νοτιοανατολικούς με την ίδια ένταση.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ