ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022

Εκπαιδευτική παρουσίαση για το κρασί στην Τουριστική Σχολή στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:08:00 π.μ. | |
ΙΕΚ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών επιμορφωτικών δράσεων της σχολής μας, την εβδομάδα που πέρασε παρακολούθησαν την τέχνη του κρασιού και του σέρβις οι καταρτιζόμενοι –νες του ΙΕΚ Τουρισμού Πελ/σου – Τουριστικής Σχολής από καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου αλλά και της τουριστικής εκπαίδευσης. 

Στις εγκαταστάσεις της σχολής στο Αργος ( Κωνσταντοπούλειο Μέγαρο) παρευρέθηκαν οι συνάδελφοι κ Κάππος Γεώργιος (assistant food & beverage manager) του club hotel casino και εκπαιδευτικός και ο κ Σούκουλης Δημήτριος καθηγητής τεχνικών μαθημάτων αλλά και επαγγελματίας τουρισμού σε δημόσιες και ιδιωτικές δομές & επιχειρήσεις για πολλά έτη. 
Στις δύο ώρες της παρουσίασης οι μαθητές μας παρακολούθησαν με διαφάνειες αλλά και παραστατικά διάφορες τεχνικές του σέρβις του κρασιού αλλά και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάθε ποικιλίας με πρωταρχική διαδικασία τον κατάλληλο συνδυασμό εδεσμάτων και τύπου κρασιού. Στους μαθητές διανεμήθηκε ηλεκτρονικά και δωρεάν το εγχειρίδιο των συναδέλφων εκπαιδευτικών ώστε να μπορούν να το μελετήσουν κατά την διάρκεια των σπουδών τους.

 Η επιμορφωτική αυτή εκδήλωση συμπληρώνει ένα κύκλο ομιλιών που κλείνει την τελευταία εβδομάδα μαθημάτων πριν τις διακοπές Χριστουγέννων για αυτό το εξάμηνο σπουδών. 

Οι καταρτιζόμενοι-ες, καθηγητές και Δ/νση του ΙΕΚ Πελ/σου ευχαριστούν ιδιαιτέρως τον κ Κάππο Γεώργιο & κ Σούκουλη Δημήτριο για την ωφέλιμη και ουσιαστική παρουσίαση στην Τέχνη του κρασιού και του σέρβις. 

Για το ΙΕΚ Κων/νος Καχριμάνης - Δ/ντής
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ