ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022

Artemisio Mountain Running: Ένας άριστα οργανωμένος αγώνας, που διαφημίζει με τον καλύτερο τρόπο την Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:49:00 π.μ. | | | |
Artemisio Mountain Running
Για μία ακόμη χρονιά η Καρυά βρέθηκε στο επίκεντρο του αθλητισμού της Ελλάδας και όχι μόνο, αφού φιλοξένησε πάνω από 350 κορυφαίους αθλητές του ορεινού τρεξίματος και πάνω από 500 επισκέπτες και μικρά παιδιά, τα οποία απόλαυσαν μια διοργάνωση υψηλού επιπέδου.
Η 7η χρονιά διεξαγωγής του αγώνα #AMR ήταν άψογα οργανωμένη, με παροχές που ικανοποίησαν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς, γεγονός που δείχνει ότι η Οργανωτική Επιτροπή πλέον βαδίζει σε επαγγελματικά μονοπάτια, καθιερώνοντας τον αγώνα δίκαια στους κορυφαίους αγώνες της Ελλάδας.
Ειδικά φέτος, το ομιχλώδες και βρεγμένο τοπίο του Αρτεμισίου Όρους μάγεψε τους αθλητές, οι οποίοι, παρότι δεν κατάφεραν - για λόγους ασφαλείας - να γευτούν τη θέα της κορυφής, μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τις διαδρομές του αγώνα και για τη μοναδικότητά του, έναντι παρόμοιων αγώνων της Ελλάδας.
Εδώ και τουλάχιστον δύο μήνες, ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Απανταχού Καρυωτών και Φίλων της Καρυάς «Το Αρτεμίσιο», μαζί με την Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα εργάζονταν πυρετωδώς, προκειμένου οι αθλητές και οι επισκέπτες να βιώσουν μια μοναδική εμπειρία, φροντίζοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια.
Ταυτόχρονα, κατάφεραν να κερδίσουν το ενδιαφέρον μεγάλων εταιριών, οι οποίες αναγνώρισαν τη σημαντικότητα του όλου concept και ενίσχυσαν χορηγικά τις προσπάθειές του.

Πολλές μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις της Αργολίδας, αλλά και από όλη την Ελλάδα, αντιλήφθηκαν την ποιότητα του αγώνα και στάθηκαν στο πλευρό της Οργανωτικής Επιτροπής, προσφέροντας η καθεμία ό,τι μπορούσε, προκειμένου η κάλυψη να είναι άρτια και να μην λείψει τίποτα στους συμμετέχοντες.
Βεβαίως, σημαντική ήταν και η χορηγική ενίσχυση, ως συνδιοργανωτές, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, της ΚΕΔΑΜ, του Επιμελητηρίου Αργολίδας και των Δ.ΙΕΚ Άργους, φορείς που ανέλαβαν σημαντικό ποσοστό των εξόδων του αγώνα.

Ιδιαίτερης μνείας χρήζει η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας, η οποία ήταν παρούσα με μεγάλο αριθμό διασωστών, καλύπτοντας θέσεις και πόστα νευραλγικής και κομβικής σημασίας, καθώς οι συνθήκες του αγώνα ορεινού τρεξίματος είναι ιδιαίτερα δύσκολες και πολλές φορές επικίνδυνες.
Με τα καλύτερα σχόλια αναφέρονται πλέον στο AMR μεγάλα ειδησεογραφικά sites της Ελλάδας και σχεδόν όλα τα αθλητικά ΜΜΕ, καθώς και όλα τα sites που ασχολούνται με το άθλημα του τρεξίματος, του trail running και των ορεινών εξορμήσεων.

Η διαφήμιση και η προβολή του αγώνα είναι πραγματικά εντυπωσιακή, καθώς η Οργανωτική Επιτροπή έχει επενδύσει σημαντικά σε αυτήν, παρουσιάζοντας μια εταιρική ταυτότητα πολύ δυνατή, που προσεγγίζει μικρούς και μεγάλους.
Συγκινητική είναι η συμμετοχή πολλών εθελοντών στη διοργάνωση, οι οποίοι βοηθούν τα μέγιστα, ώστε να θωρακίζεται ο αγώνας και να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Το 7ο Artemisio Mountain Running σβήνει τα φώτα του, αφήνοντας πίσω του μια σημαντική παρακαταθήκη στην Αργολίδα.
Θα πρέπει όλες και όλοι να αντιληφθούμε ότι λίγα χιλιόμετρα μακριά από Άργος και Ναύπλιο, κάποιοι άνθρωποι έχουν πιστέψει σε ένα όραμα, το οποίο εξελίσσουν με πολύ κόπο και προσπάθεια κάθε χρόνο.

Ο συγκεκριμένος αγώνας συμβάλλει στον αθλητικό τουρισμό της περιοχής, γεμίζοντας ξενοδοχεία, καταστήματα εστίασης και ενισχύοντας την τοπική οικονομία.
Θα πρέπει όλες και όλοι να αγκαλιάσουμε το φιλόδοξο αυτό project και να το κρατήσουμε για πολλά ακόμα χρόνια στην κορυφή.

Η Οργανωτική Επιτροπή δεν ξεκουράζεται. Ξεκινά ήδη να καταστρώνει νέα σχέδια, νέες προκλήσεις και νέες σημαντικές παρεμβάσεις για το AMR2023.

Τα φώτα της λάμψης του αγώνα δεν την εντυπωσιάζουν. Έχει μάθει να δουλεύει στο ημίφως, μέσα σε μικρά δωμάτια, αναλύοντας, δημιουργώντας, προτείνοντας.
Όλη μαζί σαν μια παρέα, σαν μια οικογένεια.

Ας τους ακολουθήσουμε σε αυτό τους το ταξίδι…

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ