ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022

Ευχαριστίες Αναστασίας Αβραμίδου για το σκακιστικό διήμερο στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:25:00 π.μ. | |
Αναστασία Αβραμίδου
Ξεκλέβοντας λίγο χρόνο από μία μέρα γεμάτη εργατοώρες θεωρώ αναγκαίο να αναφερθώ και από τη μεριά μου στην όμορφη διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στο σαββατοκύριακο 3-4/12 στο παραδεισένιο Ναύπλιο. 

Μετά τους Σταυρούλα Τσολακίδου, Γιάννη Παπαϊωάννου και Στέλιο Χαλκιά ήρθε η σειρά μου να ανοίξω αυτή τη διοργάνωση με ένα σιμουλτάνε με τα ταλέντα της Πελοποννήσου. Αν και ο καιρός μας τα χάλασε οι εξαιρετικοί διοργανωτές κινήθηκαν άμεσα και όλα κύλησαν ομαλά -χωρίς να φάμε και πολύ σκακιστικό ξύλο-  

Στη συνέχεια ακολούθησαν σκληρές σκακιστικές μάχες στα rapid και blitz τουρνουά στα οποία πρώτεψε ο Βαλκανιονίκης (με την Εθνική ομάδα νέων) Μακρίδης Δημήτρης. Παράλληλα, είχαμε την χαρά να παρακολουθήσουμε τους αγώνες των αθλητών της Πανελλήνιας Ένωσης Τυφλών Αθλητών (ΠΕΤΑ) με βλέποντες σκακιστές, μια καινοτόμα ιδέα που θα πρέπει να αγκαλιαστεί και από άλλες πόλεις! Κλείνοντας, ο πολύπειρος προπονητής πρωταθλητών IM Andreas Tzermiadianos καθήλωσε το κοινό με μία αναλυτικότατη διάλεξη σχετικά με τα μυστικά της προπονητικής.
 
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συντελεστές αυτής της διοργάνωσης ξεχωριστά:
 
- την πρόεδρο Μαρία Ράλλη του ΔΟΠΠΑΤ Δήμου Ναυπλιέων, τους χορηγούς της διοργάνωσης και φυσικά τα ''δημιουργικά μυαλά'' του φεστιβάλ, την Maria Anna Stefanidi και την πρόεδρο της Σκακιστική Ακαδημία Ναυπλίου κυρία Σταυρούλα Μάλλιου όπου μετέτρεψαν το Fougaro Artcenter και το Βουλευτικό -Ναύπλιο σε ένα πανέμορφο σκακιστικό στέκι
- τον κύριο Ιφικράτη Ζουρουφίδη και την οικογένεια του για το ζεστό καλωσόρισμα και τη φιλοξενία. Δεσμεύομαι ότι θα επισκεφθώ την πόλη σας ξανά με περισσότερο χρόνο για βόλτες και σκακιστικές παρτίδες!
-τη διαιτήτρια, οδηγάρα και συγκάτοικο Maria Tsb όπου κυριολεκτικά έτρεξε για τον κάθε σκακιστή -και πρώην σκακιστή όπως αυτοπροσδιορίζομαι!-
- τον ΠΕΤΑ, όπου μου έδειξε έμπρακτα τι θα πει δύναμη ψυχής και σκακιστικής "τρέλας". Βλέποντας τους ερωτεύεσαι ξανά με το άθλημα μας
- τον κύριο Ανδρέα για τις προπονητικές συμβουλές που απλόχερα μας χάρισε. Θα τις κρατήσουμε σαν Ευαγγέλιο
- όλα τα παιδιά και τους ενήλικες που αγωνίστηκαν στο τουρνουά, εκπροσωπώντας επάξια τους συλλόγους τους. Μακάρι να μπορούσα να παίξω και άλλες παρτίδες μαζί σας!
 
Ραντεβού του χρόνου ξανά στο όμορφο Ναύπλιο! 


ΥΓ1: Ιδιαίτερη χαρά μου να βλέπω ξανά τον πρόεδρο του E.O.A.O. ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ κύριο Liberis Angelakis και την κυρία Μυρσίνη Λυμπερτού. Αν και φανατική Θεσσαλονικιά η σκακιστική καρδιά μου χτυπά για τη Νίκαια και έχετε συμβάλλει πολύ σε αυτό.
ΥΓ2: Τα θερμά μου συγχαρητήρια στην Εθνική νέων για την πρόσφατη επιτυχία τους στη Βαλκανιάδα, αλλά και στους νέους πρωταθλητές Ελλάδος. Το 2022 ήταν χρονιά των Ελληνόπουλων και αξίζουν όλοι τους την προσοχή μας εμπράκτως!
ΥΓ3: Συγχωρέστε με αν ξέχασα κάποιον, δεν έγινε επί σκοπού 

Φωτογραφία: Dimitris Chorianopoulos / Chiaroscuro Photography
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ