ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022

Ο 12 φορές Ολυμπιονίκης Ryan Lochte συναντήθηκε με την προπονήτρια των Ιπτάμενων Αργολίδας Κ. Δημακοπούλου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:30:00 π.μ. | |
Κατερίνα ΔημακοπούλουΣτην Ελλάδα βρέθηκε πριν λίγες μέρες ο Αμερικανός 12 φορές Ολυμπιονίκης της κολύμβησης Ryan Lochte. Καλεσμένος γνωστής εταιρείας αθλητικών κολυμβητικών ειδών παραβρέθηκε και συμμετείχε σε αγώνες κολύμβησης στο ΟΑΚΑ στην Αθήνα.

Ο Ryan Lochte είναι ο δεύτερος πιο πολυβραβευμένος κολυμβητής στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων με βάση τον συνολικό αριθμό μεταλλίων, πίσω μόνο από τον Michael Phelps. Παράλληλα είναι ο πρώτος κολυμβητής στον κόσμο σε συνολικό αριθμό μεταλλίων σε αγώνες κολύμβησης σε πισίνα 25 μέτρων. 
Η προπονήτρια των Ιπτάμενων Αργολίδας Κατερίνα Δημακοπούλου, στο πλαίσιο των αγώνων, συναντήθηκε μαζί του στο ΟΑΚΑ και συζήτησαν για τα κολυμβητικά δρώμενα και για την τεχνική του dolphin kick στην οποία είναι master σε όλο τον κόσμο. 

Ο Ryan Lochte αποκάλυψε στην προπονήτρια των Ιπτάμενων Αργολίδας Κατερίνα Δημακοπούλου, ότι αποφάσισε να τελειοποιήσει αυτή τεχνική στα 21 του χρόνια μετά την πρώτη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες και μοιράστηκε απλόχερα τις γνώσεις του για την κολύμβηση μαζί της.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ