ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

Εκλογές στο Παράρτημα της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:45:00 π.μ. | | |
Κάλπη
Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 06:00μ.μ. θα πραγματοποιηθεί Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Παραρτήματος Αργολίδας της Ε.Μ.Ε., στον χώρο του 1ου Γενικού Λυκείου Άργους με τα εξής θέματα:

1. 37ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μαθηματικής Παιδείας – σχολιασμός, αποτίμηση.

2. Απολογισμός της απερχόμενης Διοικούσας Επιτροπής

3. Οικονομικός απολογισμός.

4. Έγκριση πεπραγμένων και οικονομικού απολογισμού.

5. Έκθεση Εποπτικού Συμβουλίου.

6. Στόχοι και προγραμματισμός για τη νέα διετία.

7. Προτάσεις – Ψηφοφορίες.

8. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής που θα διενεργήσει τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας Διοικούσας Επιτροπής και Εποπτικού Συμβουλίου.

Στην περίπτωση μη ύπαρξης απαρτίας θα πραγματοποιηθεί νέα Γενική Συνέλευση την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 06:00μ.μ. στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα. Σε αυτή την περίπτωση η Συνέλευση θεωρείται ότι βρίσκεται σε απαρτία με όσα μέλη παρευρίσκονται.

Σύμφωνα με το καταστατικό (Αρ.31):

1). Ως μέλη της Δ.Ε. μπορούν να εκλεγούν μόνο μέλη του παραρτήματος που είναι ταμιακά εντάξει. Σας γνωρίζουμε ότι η Ε.Μ.Ε. έχει προβεί σε ρύθμιση μεγάλων οφειλών για τα μέλη της. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον ταμία του Παραρτήματος, κύριο Δημήτρη Χρονόπουλο για να ενημερωθούν σχετικά.

2). Οι επιθυμούντες να είναι υποψήφιοι «οφείλουν να υποβάλλουν δήλωση υποψηφιότητας στο Παράρτημα μέχρι την παραμονή της Γενικής Συνέλευσης» (μέχρι το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022). e-mail επικοινωνίας: eme.argolis@gmail.com

Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022 και κατά τις ώρες 12:00μ. έως 4:00μ.μ. στο 1ο ΓΕ.Λ. Άργους.

Συνάδελφοι μαθηματικοί, θεωρούμε απαραίτητη την παρουσία σας στην Τακτική Γενική Συνέλευση καθώς και την συμμετοχή σας στις συλλογικές διαδικασίες. Όλοι μαζί μπορούμε να καταστίσουμε δυνατή τη συνέχιση της λειτουργίας του Παραρτήματος και να ενισχύσουμε τον ρόλο του στα εκπαιδευτικά – παιδαγωγικά πράγματα του νομού μας.

Για τη Διοικούσα Επιτροπή

Η Πρόεδρος
Πούλου Σοφία

Η Γεν. Γραμματέας
Σωτηροπούλου Βασιλική




ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ