ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022

Αργολίδα: Συνελήφθησαν οι δράστες της ληστείας και του ξυλοδαρμού της ηλικιωμένης στο Κουρτάκι

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:51:00 μ.μ. | | | |
χειροπέδες
Δύο άτομα Ρομά είναι οι δράστες της ληστείας και του αγρίου ξυλοδαρμού της ηλικιωμένης που διέπραξαν τα ξημερώματα της Παρασκευής 16 Δεκεμβρίου στο Κουρτάκι Αργολίδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο δράστες έχουν συλληφθεί από την Ασφάλεια Άργους-Μυκηνών μέσα σε 24 ώρες από την τέλεση της αποτρόπαιας πράξης τους και υστέρα από εκτεταμένη έρευνα των διωκτικών αρχών που δεν άργησαν να τους εντοπίσουν.

Οι δράστες, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται να έχουν έρθει από το νομό της Θεσσαλίας στην Αργολίδα για αγροτικές εργασίες και εντόπισαν την ηλικιωμένη, η οποία ζούσε μόνη της σε απομακρυσμένη περιοχή του χωριού, την παρακολούθησαν και της επιτέθηκαν εισβάλλοντας στο σπίτι της τα ξημερώματα, χτυπώντας της αλύπητα και αφήνοντάς την αιμόφυρτη, αφαιρώντας χρήματα, χρυσαφικά και το μικρό αυτοκινητο που είχε για να μετακινείται.

Μέχρι στιγμής η υπόθεση δεν έχει ανακοινωθεί από την αστυνομία καθώς βρίσκεται στην διαδικασία της διερεύνησης για τυχόν και άλλων συνεργών τους ή εμπλοκής τους και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ