ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022

Στην εκδήλωση του ΕΕΕΕΚ και του Καλλιτεχνικού Σχολείου Αργολίδας ο Γιάννης Ανδριανός

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:53:00 μ.μ. |
Γιάννης Ανδριανός
Την υπέροχη εκδήλωση του ΕΕΕΕΚ Αργολίδας στην Πυργέλλα και του Καλλιτεχνικού Σχολείου Αργολίδας παρακολούθησε ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός.

Ο κ. Ανδριανός ανέφερε: "Αξίζουν συγχαρητήρια στις δύο σχολικές κοινότητες, στους μαθητές και τις μαθήτριες, τους εκπαιδευτικούς και το λοιπό προσωπικό των σχολείων, στους γονείς που με όλες τους τις δυνάμεις στηρίζουν τα παιδιά, αλλά και στην Δευτεροβάθμια Διεύθυνση Αργολίδας για την στήριξη αυτής της πρωτοβουλίας που ενισχύει ουσιαστικά το εκπαιδευτικό δίκτυο του τόπου μας και αποδεικνύει έμπρακτα ότι η παιδεία δεν είναι απλή αποστήθιση πληροφοριών ή στείρα απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων, αλλά πάνω απ' όλα η καλλιέργεια του ήθους και του χαρακτήρα.
Με χαρά πληροφορήθηκα επίσης την υπογραφή προγράμματος Εράσμους για τη μετεκπαίδευση 6 εκπαιδευτικών στην Ιταλία που υπογραμμίζει ακόμη περισσότερο τη δυναμική αυτής της προσπάθειας.
Με όλες μας τις δυνάμεις οφείλουμε όλοι και όλες να στηρίξουμε αυτό το σημαντικό έργο που επιτελείται στα σχολεία του τόπου μας!"
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ