ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022

Ερμιονίδα: Φαντασμαγορική η Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Κρανίδι

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:26:00 μ.μ. | |
Πάρκο χριστουγέννων
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες, Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022, η εκδήλωση για την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Κοινότητα Κρανιδίου του Δήμου Ερμιονίδας.

Από νωρίς, στην κεντρική Πλατεία στήθηκε ένα παζάρι χριστουγεννιάτικων δημιουργιών από Συλλόγους, Φορείς, Σχολεία, Επαγγελματίες, το 1ο Σύστημα Προσκόπων Κρανιδίου και το ΚΔΑΠ του Δήμου μας, το οποίο πραγματοποίησε δραστηριότητες, παιχνίδια και ανέλαβε να στείλει γράμμα στον Αϊ Βασίλη για όλα τα παιδιά. Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης οι μικροί μας φίλοι απασχολήθηκαν με την δραστηριότητα του face painting (ζωγραφική προσώπου).
Στη συνέχεια, με τρόπο φαντασμαγορικό άναψε ο φωτεινός διάκοσμος του εντυπωσιακού Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, μετά από το σύνθημα που έδωσε ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, κ. Ι. Γεωργόπουλος, στην κατάμεστη από κόσμο Πλατεία, για να ξεκινήσει η μαγική περίοδος των Χριστουγέννων στην πόλη του Κρανιδίου.
Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, κ. Ι. Γεωργόπουλος, στον χαιρετισμό του έστειλε το μήνυμα της Αγάπης, της Ελπίδας, της Αλληλεγγύης και του Ανθρωπισμού σε όλο το Δήμο και κάλεσε όλους τους συμπολίτες μας να γεμίσουν φως και ζεστασιά τη ζωή τους, να υποστηρίξουν με τα ψώνια τους την τοπική αγορά, τονίζοντας ότι όλοι μαζί μπορούμε να στηρίξουμε τον Τόπο μας. Ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι συμμετείχαν στη διοργάνωση και πρόσφεραν τη βοήθειά τους, βάζοντας τη δική τους πινελιά και το δικό τους χρώμα στην εκδήλωση. Τέλος, ευχήθηκε από καρδιάς Χρόνια Πολλά με Υγεία, Αγάπη και Ευημερία.
Τις ευχές του απηύθυνε στη συνέχεια και ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Κοινότητας Κρανιδίου, κ. Ν. Αντώνιοζας.
Μια όμορφη γιορτινή ατμόσφαιρα έδωσαν με την παρουσία τους τα κορίτσια της ρυθμικής από το γυμναστήριο «ΑΔΩΝΙΣ» και τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την παιδική χορωδία του Εθνικού Ωδείου (Παράρτημα Κρανιδίου), υπό τη διεύθυνση και τη διδασκαλία της κ. Ν. Τούσσα. Αποκορύφωμα της εκδήλωσης ήταν ο ερχομός του Άγιου Βασίλη πάνω στην άμαξά του. Μοίρασε πολλά δώρα και χάρισε χαμόγελα ευτυχίας στους μικρούς μας φίλους. Η βραδιά έκλεισε με ζωντανή μουσική από ντόπιους καλλιτέχνες.
Ο δήμος Ερμιονίδας στο χώρο της Πλατείας προσέφερε λουκουμάδες, ποτά, κρασί, σουβλάκια, πολλά γλυκά και αλμυρά εδέσματα σε όλους τους παρευρισκόμενους.
Την παρουσίαση της εκδήλωσης επιμελήθηκε η κα Χρυσούλα Τσιρτσίκου.

Η εκδήλωση για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου έγινε σε συνδιοργάνωση με την Κοινότητα Κρανιδίου. Το Ν.Π.Κ.Π.Α.Π.Π του Δήμου Ερμιονίδας και την Ένωση Κρανιδίου.

Την εντυπωσιακή εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Πρόεδρος του Δ.Σ του Δήμου Ερμιονίδας, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Ερμιονίδας καθώς και πλήθος κόσμου.
Σας ευχαριστούμε που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και καταφέραμε όλοι μαζί να γεμίσουμε φως, χρώμα, μουσική και άρωμα γιορτινό το Κρανίδι μας!

Και να κάνουμε τον Δήμο Ερμιονίδας μια μεγάλη γιορτή!

Καλά Χριστούγεννα!!!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ