ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

Με μεγάλη επιτυχία το διήμερο σκακιστικών εκδηλώσεων από την Σκακιστική Ακαδημία Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:15:00 μ.μ. | |
αγώνες σκάκι
Στις 3 και 4 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε για 4η χρονιά διήμερο σκακιστικών εκδηλώσεων. Καλεσμένη της Σκακιστικής Ακαδημίας Ναυπλίου του Δήμου Ναυπλιέων και του ΔΟΠΠΑΤ ήταν η Αναστασία Αβραμίδου ή οποία το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου αγωνίστηκε με 20 σκακιστές ταυτόχρονα στο χώρο Τέχνης και Πολιτισμού Φουγάρο. 
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Αναστασία που βρέθηκε κοντά μας και έπαιξε παρτίδες με τα παιδιά της Σκακιστικής Ακαδημίας. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην ενθουσιώδη ομάδα του ANYFION για την προσφορά τους. 
Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου το απόγευμα διεξήχθησαν αγώνες Rapid για όλες τις ηλικίες. Την διαιτησία των αγώνων ανέλαβαν και έφεραν άψογα εις πέρας η κυρία Μαρία Τσουμπά από την Καλλιθέα και η προπονήτρια της Σκακιστικής Ακαδημίας Ναυπλίου κυρία Κωνσταντίνα Καμπύλη από το Ναύπλιο, τις οποίες και ευχαριστούμε. 
Η συμμετοχή των αθλητών από τους συλλόγους Άστρους, Αργοναύτη Κορίνθου, Σπάρτης, Άργους και Κρανιδίου συντέλεσε στην επιτυχία των τουρνουά και τους ευχαριστούμε θερμά. Να αναφέρουμε ξεχωριστά τον FM Δημήτρη Μακρίδη (πρωταθλητής Ελλάδας Κ18) που μας τιμά με την παρουσία του για 4η χρονιά και να του ευχηθούμε καλή πρόοδο και επιτυχίες. 
Στις απονομές μας τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας Λυμπέρης Αγγελάκης, ο ταμίας της Ομοσπονδίας Σπύρος Ιλαντζής και το μέλος της Ομοσπονδίας και πρόεδρος του Σκακιστικού συλλόγου Καλλιθέας Μαριάννα Στεφανίδη, η πρόεδρος της ΕΣΣΠΕΠ Ευαγγελία Αυδούλη, το μέλος του Σκακιστικού συλλόγου Αργοναύτη Κορίνθου Δημήτρης Αλεπουδέας και το μέλος του Σκακιστικού συλλόγου Άστρους Κώστας Μαντίκος. 
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Χώρο Τέχνης και Πολιτισμού Φουγάρο για την φιλοξενία και την πολύπλευρη υποστήριξη, στην Chessmarket, στον πολιτικό μηχανικό Πέτρο Πετρίδη, στο κέντρο λογοθεραπείας Δημιουργώ, στον κατασκευαστή Στέλιο Λαπαθιώτη, στην Ι. Κουτσόπουλος κ Σια ΟΕ, στον κύριο Νίκο Σταυρόπουλο και στην εταιρία Pikoulis cucine για την προσφορά τους. Η εικαστικός Ειρήνη Γκόγκουα για άλλη μια χρονιά ήταν κοντά μας και επιμελήθηκε τα πρωτότυπα κύπελα και μετάλλια της διοργάνωσης. 
H Anycut και ο Παναγιώτης Σάννας υλοποίησαν τις πρωτότυπες ιδέες της. Την Κυριακή 4/12/2022 στον χώρο του Βουλευτικού πραγματοποιήθηκε αγώνας BLITZ με 29 συμμέτοχες. Αγωνίστηκε ο FM Δημήτρης Μακρίδης (πρωταθλητής Ελλάδας Κ18), η FM Αναστασία Αβραμίδου (μέλος της εθνικής γυναικών και 2η μεγαλύτερη αξιολόγηση στην Ελλάδα στην κατηγορία γυναικών), η WFM Άννα Μαρία Στεφανίδη, ο Πιτσάκης Ηλίας και ο Λαυκίδης Απόστολος (2η και 6η μεγαλύτερη αξιολόγηση στην ηλικία τους πανελλαδικά αντίστοιχα)και μαζί με τους αθλητές των συλλόγων της ΕΣΠΠΕΠ έκαναν ένα πολύ δυνατό τουρνουά. 
Να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο του Σκακιστικού συλλόγου του Πύργου κύριο Μιχάλη Σιγούρο γιατί εκτός ότι μας επισκέπτεται και συμμετέχει στα τουρνουά μας οι συμβουλές του κατά την διάρκεια της χρονιάς για διοργανωτικά και αθλητικά θέματα είναι πολύτιμες. 
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην εταιρεία My-club και στον Dimitris Chorianopoulos για την φωτογραφική κάλυψη των εκδηλώσεων μας. 
Η βραδιά τελείωσε στον χώρο του Φουγάρου συγκεκριμένα στην βιβλιοθήκη με μια εφ'όλης της ύλης προπονητική συζήτηση με την WFM Άννα Μαρία Στεφανίδη και τον IM Ανδρέα Τζερμιαδιανό. Ευχόμαστε και την επόμενη χρονιά να έχουμε την ευκαιρία τέτοιων συναντήσεων.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ