ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023

Συμμετοχή της δημοτικής χορωδίας Επιδαύρου στον τριήμερο εορτασμό της 201ης επετείου της Α΄ Εθνοσυνέλευσης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:44:00 μ.μ. | |
Μουσική εκδήλωση
Την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023, η δημοτική χορωδία Επιδαύρου συμμετείχε στην πρώτη μέρα του τριήμερου εορτασμού της 201ης επετείου της Α΄ Εθνοσυνέλευσης, που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Συνεδριακού Κέντρου, στην πλατεία της Α΄ Εθνοσυνέλευσης στη Νέα Επίδαυρο.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με την εξαιρετική ομιλία του κ. Πάνου Λαζαράτου, Καθηγητή Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με θέμα “Σκέψεις για το Σύνταγμα της Επιδαύρου”.
Στη συνέχεια η δημοτική μας χορωδία παρουσίασε τραγούδια των Μίκη Θεοδωράκη και Γιάννη Μαρκόπουλου για την επέτειο αυτή, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Θεοδόση Αντωνιάδη, ο οποίος μας συνόδευσε και στο πιάνο. Στο τέλος του προγράμματος ζητήθηκε από το κοινό να τραγουδήσουμε τραγούδια εκτός προγράμματος, κάτι που έγινε και γίναμε όλοι μία παρέα, κλείνοντας ευχάριστα τη βραδιά.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αιδεσιμολογιώτατος π. Γεώργιος Λεονάρδος, ο Δήμαρχος Επιδαύρου Αναστάσιος Χρόνης, ο Βουλευτής και Νεοεπιδαύριος Ιωάννης Ανδριανός, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Νέας Επιδαύρου Ιωάννης Ρουμελιώτης, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Αθανάσιος Γαλάνης, οι Αντιδήμαρχοι Χρήστος Μαγγέλης και Δημήτριος Ρώτας, οι Πρόεδροι Δ.Ε.Υ.Α.ΕΠ. Γεώργιος Παύλου και Κ.Ε.Δ.ΕΠ. Τριαντάφυλλος Κρέτσης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ευαγγελία Σμυρλή, Χρήστος Γιαννάκης, Ιωάννης Ξυπολιάς, η Πρόεδρος της Κοινότητας Λυγουριού Ευγενία Λιούγκα και αρκετοί κάτοικοι του χωριού.

Λυγουριό, 14/1/2023

Ο Πρόεδρος
Βασίλης Κων. Μελάς
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ